"Можете да направите каквото решите с работата ми, но не и да ме направите скучен."

Фреди Меркюри

Албумът "Never Boring" обединява за първи път специално подбрана селекция от соло проектите на легендарния вокалист на Queen. Албумът ни напомня за изключителността на Фреди като певец, автор на песни, изпълнител и човек със специален вид енергия. "Never Boring" ни показва за пореден път и защо почти 30 години след смъртта си Меркюри е все така обичан и незабравим.

Вижте снимки на Фреди >>

Колекцията е прецизно компилирана от екипа от звукови инженери, с който Queen са работили дълги години - Джъстин Шърли-Смит, Крис Фредериксън и Джошуа Джей Макре, който е и ко-продуцент на саундтрака към биографичния за бандата филм Бохемска рапсодия - един от най-продаваните албуми за 2018 г. и 2019 г.

Албумът "Never Boring" излиза във формати стандартно CD, винил и CD колекция с Blu-Ray. Стандартното издание включва 12 песни, сред които наскоро издадените сингли "Time Waits For No One" и "Love Me Like There"s No Tomorrow". В албума са включени още парчетата "The Great Pretender", "I Was Born To Love You", "Living On My Own (Radio Mix)", "Mr. Bad Guy" и други. CD колекцията съдържа троен комплект от стандартната версия на албума, CD с ремастерирана версия на първия солов албум на Фреди - "Mr. Bad Guy" (1985) и версията на албума "Barcelona" от 2012 г. с оперното сопрано Монсерат Кабайе. В кутията са включени още DVD и Blu-Ray с 13 промо видеа и интервюта, книга от 120 страници със снимки, много от които непубликувани преди, както и мисли и цитати на Фредии разкази на Рами Малек, който получи "Оскар" за ролята на музиканта в най-касовия филм на 2018 - "Бохемска рапсодия".

"Фреди беше екстремен, той беше абсолютен, той беше всичко или нищо, той беше винаги или никога. Фреди Меркюри никога не е бил скучен." - Рами Малек (от филма "Бохемска рапсодия")