Водещият Ники Кънчев бе гост в "Денят започва" по БНТ, за да говори за успеха на Мария Бакалова. Кънчев бе категоричен, че трябва всички българи да се радваме на това че българската актриса е получила номинация за "Оскар".

"Битува едно схващане, че Георги Калоянчев няма "Оскар", Георги Парцалев нама "Оскар", Стоянка Мутафова няма "Оскар", но едно време нещата стояха по друг начин", подчерта водещият. Той пожела успех на Бакалова и изрази своята сигурност в нейните по-нататъшни постижения.

В края на разговора Ники Кънчев обяви, че на 19 март (петък) от 14.00 ч. в ритуалната зала на Православен гробищен парк "Св. Архангел Михаил" в кв. Бояна, ул. Бояна парк 4 ще се състои поклонението пред основателя и басист на група "Тангра" Константин Марков, който почина от усложнения заради коронавирус на 15 март.

"Много, много сериозен удар понасяме.

Тази сутрин след усложнения от Ковид е починал Косьо Марков, един от създателите на легендата "Тангра" заедно с Личо Стоунса и Сашо Петрунов.

Приятел, съмишленик, другар, супер пич, музикант, басист, тънък познавач на живота...", написа Ники Кънчев в своя Инстаграм профил след смъртта на Косьо Марков.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Niki Kunchev (@kunchevniki)