Новата звездна двойка - Никол Шерцингер и Том Евънс, не спират да се появяват заедно, след като публично засвидетелстваха връзката си на церемонията по случай връчването на наградите "Златен глобус" и не спираха да позират на червения килим.

Скоро след това Никол и Том бяха заснети да напускат събитието "TCA All Stars Party" на телевизия FOX, а няколко дни след това зарадваха последователите си в Инстаграм с горещи снимки от романтичната си ваканция в Мексико.

Сега 41-годишната певица и 34-годишният бивш ръгбист показаха на почитателите си в социалната мрежа нов кадър, на който позират заедно във фитнеса и да, телата им са перфектни.

Вижте кадъра >>

На него Евънс е само по черни шорти, съчетани със същия цвят чорапи и маратонки, а Никол е в секси розов спортен екип, състоящ се от клин и бюстие, разкриващ великолепно стегнатите ѝ коремни мускули. Певицата е прибрала дългата си черна коса на опашка, а Том победоносно е стегнал мускулите на дясната си ръка, докато с лявата прегръща своята половинка.

До снимката Шерцингер е написала:

"Единствената лоша тренировка е онази, която не правиш. Ново десетилетие, нова седмица, нов мироглед, безкрайни възможности!"