Никол има специална връзка с водата, тя е една истинска хавайска сирена, неизменно привлечена от лазурните пясъчни брегове и океанските вълни. Най-често, когато няма ангажименти, ще я намерите на плажа или до някой басейн, където ще се наслаждава на слънчевите лъчи или ще плува, сред спокойствието, царящо под повърхността.

Родена е в Хонолулу и въпреки че едва на 6-годишна възраст, след като майка ѝ се омъжва повторно, се мести със семейството си в Луисвил, щата Кентъки, тя никога не губи любовта към кристалносините води.

Вижте снимки >>

Дори съвсем наскоро, отбелязвайки рождения си ден, тя се върна на родния остров, където посрещна личния си празник. За 4-ти юли, Денят на Независимостта на САЩ, публикува в официалния си Инстаграм профил снимки, на които отново изразява привързаността си към плажа.

Днес, обаче, певицата сподели в социалната мрежа спиращи дъха кадри, които сериозно развълнуваха нейните почитатели. На изображенията тя е повече от изкусителна, застанала на ръба на басейн. Върху изваяното си с тежки тренировки тяло, тя е сложила цял бански в бял цвят, който е съблазнително изрязан както в страничната си част, от талията до бюста, така и на гърба.

41-годишната звезда е повече от впечатляваща. На същото мнение са и почитателите ѝ, които изписаха хиляди коментари, ласкаещи външния ѝ вид. Между всички комплименти, Никол получи и няколко предложения за брак от господата, къде на шега, къде не толкова...

С всеки ден обаятелността на Шерцингер нараства, доказвайки, че и след тежките житейски препятствия, човек може отново да се изправи на крака и да продължи напред.