Със сигурност може да се каже, че тази година е изключително продуктивна на прелестната Никол Шерцингер. Всички я искат! Доказателство за това е натовареният ѝ график, заради който певицата почти не разполага със свободно време.

Вижте снимки >>

Тя участва в цели три тв предавания, които се снимат на три различни континента, при това едновременно! Красавицата е жури в "Австралия търси талант", също така е един от "детективите" в американския вариант на "Маскираният певец" и е гост-съдия в "Гласът на Англия".

И въпреки безкрайните си ангажименти - постоянни полети, дълги снимачни дни и интервюта, тя съумява да изглежда все така ослепително.

Зрителите на шоуто, в което комисия от четирима трябва да познае дегизираните изпълнители, просто не могат да откъснат очи от Шерцингер и заливат профилите ѝ в социалните мрежи с безброй комплименти.

Очевидно брюнетката се чувства напълно в свои води в риалитито, понеже преди часове пусна в официалната си Инстаграм страница своя снимка, на която е облечена в елегантна бяла рокля, подчертаваща перфектната ѝ фигура, пишейки:

"Изражението, когато мислиш, че си отгатнал кой стои зад маската", гласи посланието към кадъра, на който присвива очи, подозирайки че е разгадала загадката около един от участниците.

Междувременно в свое скорошно интервю, тя опроверга твърденията, че е решила да събере наново групата "Pussycat Dolls", която навремето я изстреля на върха на славата.

"Чух тези слухове, но не мога да ги потвърдя. Обичам момичетата, но в момента съм страшно заета покрай предаванията, в които участвам", каза тя.

Освен всичко, звездата често отскача до звукозаписното студио, като записва нови песни, които сама е написала. Почитателите ѝ са нетърпеливи да чуят какво е подготвя сега, доста години след последните ѝ сингли.