Приятелката на най-добрия български тенисист Григор Димитров - Никол Шерцингер, се появи в нежен тоалет от българската дизайнерка Невена Николова.

Вижте тоалета и други визии на Никол >>

Шерцингер избра изящна дантела в бяло с полуполо, които чудесно контрастираха със смуглата ѝ кожа. Снимката с тоалета, изработен от Невена, бе споделена първо от самата Никол в личния ѝ профил в Инстаграм, а към нея певицата написа, че се подготвя за участие. Кадърът е споделен и в официалната страница на Nevena Couture.

Наскоро Елизабет Хърли също събра погледите с тоалет на Невена, с който се появи на рождения ден на партньора на Елтън Джон - Дейвид Фърниш.

Снимка: Instagram

Невена е българската дизайнерка, която е много популярна сред звездите, а у нас името ѝ често бе спрягано покрай тоалетите, с които се появи президентската съпруга Десислава Радева няколко пъти. Николова живее в Лондон, но се чувства много свързана с родината. Преди време тя сподели, че не е мечтала да стане дизайнер и пътят ѝ не е бил предначертан. Тя е смятала да се занимава с лингвистика, но на 27-годишна възраст решава да е поеме по друг път: "Стана като всички сериозни неща в живота - рязко, внезапно, но с причина. Всъщност аз се върнах към корените си, към нещо, което ме е следвало от малка."