Никол Шерцингер дълго време не се беше връщала в калифорнийския си дом, понеже бе прекалено заета със снимките на "Австралия търси талант" и участието си като жури в британския "X Factor". Графикът на певицата продължава да бъде натоварен с редица ангажименти, но преди няколко дни тя успя да замени Лондон със слънчевия Лос Анджелис.

Вижте снимки >>

"Вече не мечтая за Калифорния! Тя се завърна, хора", гласи посланието към снимки, които брюнетката публикува в официалната си Инстаграм страница.

На кадрите бившата вокалистка на групата "Pussycat Dolls" изглежда ослепително, демонстрирайки истински холивудски блясък. Тя е облечена в нежен розов тоалет с дълги ръкави и яка тип поло, чийто десен е обсипан със златисти пера и бели силуети на птици. Косата ѝ се спуска свободно върху раменете на леки къдрици, а за да завърши цялостната си визия, тя се е спряла на обеци-халки.

Малко преди да стегне куфарите обратно към Америка, Никол зарадва почитателите си в социалната мрежа с изображения от фитнес залата. Тя разкри обаче, че целта на упражненията не е само подобряване на физическата ѝ форма, въпреки че резултатите са налице и страхотната ѝ фигура е факт. Основната причина за упражненията са концентрацията и енергията, с които се зарежда спортувайки, за да издържи на безкрайните задължения, свързани с работата ѝ.

И като доказателство за това е последното ѝ участие, дошло скоро след като отново стъпи на американска земя. Преди ден тя откри бейзболния шампионат "World Series", на който изпя националния химн на Съединените щати. За събитието тя бе облечена в блестящо синьо сако, под което носеше бял потник, препасан в дънки с висока талия.