Наскоро около Никол Шерцингер отново се вдигна шум и таблоидите зад граница писаха, че 41-годишната певица излиза с един от участниците в предаването "X Factor", където брюнетката е съдия. Според източник на "The Sun", след седмици, през които са разменяли съобщения, 34-годишната бивша ръгби звезда Том Евънс е поканил певицата на среща.

Вижте снимки >>

Очевидно новите взаимоотношения действат положително на Никол, а като доказателство идват последните снимки, които тя сподели в своята официална Инстаграм страница.

На тях хавайката не просто е изкусителна, тя изглежда по-добре от всякога.

На кадрите тя е облечена в предизвикателна полупрозрачна черна рокля тип "руслка". Кройката на тоалета върви по тялото на изпълнителката до средата на бедрата, а оттам се разкроява във водопад от шифон и завършва с шлейф, който се носи по земята след нея.

Горната му част е изработена като дантелен корсет, по който се спускат флорални мотиви. Шерцингер е оставила косата си да се спуска на вълни върху раменете ѝ, а допълвайки визията си, е избрала големи обеци-халки.

"Прозрачна радост", е единственото, което е написала към изображенията.

Няма съмнение, че фотографиите са разтуптели множество мъжки сърца, тъй като в редица коментари под публикацията ѝ, господата я сравняват с истинска богиня. Но вероятно бившата вокалистка на групата "Pussycat Dolls" в момента се вълнува само от реакцията на един мъж, понеже именно с това облекло се появи в последния епизод на музикалното шоу.