Стой близо до сърцето на природата... понякога изчезвай за малко, изкачи планина или прекарай седмица в гората. Почисти духа си!

Джон Муир

Напълно следвайки тази максима красивата Никол Шерцингер и нейният любим Том Еванс са се отдали на дълга и релаксираща почивка в местността, която наричат "гордостта на Калифорния" - Националния парк Йосемити.

От няколко дни певицата от The Pussycat Dolls и бивша половинка на Григор Димитров споделя вдъхновяващи снимки от това прекрасно място, където с Том прекарват качествено време сред природата и се любуват на всеки изгрев и залез.

Вижте кадрите >>

"Колкото по-тих ставаш, толкова повече можеш да чуеш", гласи посланието на Никол към част от снимките.

Певицата отбелязва, че това място е наистина великолепно и там можеш да се насладиш едновременно на планината, вечнозелените дървета, езера и дори на плаж.

Вижте тази публикация в Instagram.

I mean...mountains, evergreens, lakes AND a beach!?! Very cheeky #heaven

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на

В този храм на природата със страхотна красота се намира долина Йосемити, "главната улица" на парка, прорязана от една река и охранявана от огромни гранитни скали и куполи, които се извисяват на 600 до 1200 метра.

Самият създател за парка пише за него:

"Никой храм, направен с ръце, не може да се сравни с Йосемити". Много от природните атракции на парка са станали икони на американския пейзаж, обезсмъртени от фотографите на Ансел Адамс.

Великолепните водопади Йосемити са най-високите на континента със своите 739 метра. Каскадата - разделена на Горен Йосемитски водопад, средни каскади и Долен Йосемитски водопад - е най-впечатляваща през пролетта и ранното лято, но пресъхва до тънка струйка в края на лятото.

Снимка: Официален профил в Instagram

Точно там Никол Шерцингер и Том Еванс стават свидетели на невероятните природни гледки, като двамата не спират да опитват нови и нови неща всеки ден.