След като в края на месец ноември Том Евънс се отдаде на страстни танци с непозната жена в лондонско заведение, Никол Шерцингер официално заяви, че към момента няма време за любовни връзки, а като причина посочи кариерата си и повторното сформиране на група "Pussycat Dolls". Така тя намекна, че случилото се между нея и бившия ръгбист не е нищо повече от мимолетен флирт.

Вижте снимки >>

"Том е прекрасен, но аз съм изключително заета. Беше наистина тежка година за мен, затова предпочитам да се съсредоточа върху собствената си съдба", каза красавицата в свое скорошно интервю.

Но въпреки изявлението ѝ, явно двамата със спортиста не могат да стоят далеч един от друг задълго... Между тях очевидно съществува химия, която е неподвластна на каквито и да било закони, защото макар графикът на певицата да е изпълнен с безброй ангажименти, тя винаги намира време да вмъкне в него участника в "X Factor"... дори и през задната врата.

В неделя Никол изнесе музикално шоу в "Boulevard Theatre", намиращ се в британската столица. Събитието се оказа чудесен повод за среща между Шерцингер и Евънс, който присъства на спектакъла, за да подкрепи изпълнителката.

Визията на 41-годишната хавайка би разтуптяла и най-закоравялото от зимния студ мъжко сърце, защото тя напусна сградата в предизвикателно облекло, разкриващо перфектната ѝ фигура. Въпреки ниските температури в Обединеното кралство, брюнетката носеше силно изрязано черно боди, което в горната си част бе декорирано с множество камъни, а от талията му се спускаха дълги ресни. За да допълни външния си вид, тя се бе спряла на лачени ботуши на висок ток над коляното, които бяха в тон, както и на нежни висящи обеци с диаманти, по които се "падаха" звезди. Все пак, за да се предпази от мразовитата декемврийска нощ, Никол прибави към облеклото си и тъмно лилаво пухкаво палто, което обаче остана разкопчано.

Малко преди да тръгне от театъра, минавайки през задния вход, фотографските обективи уловиха как певицата придърпва в обятията си Том. Действие, което събуди съмнението на британската преса, че нещата не опират просто до забежка.

Евънс изчака няколко минути преди да излезе, а папараците запечатаха широката усмивка, с която напусна.