Романсът между Никол Шерцингер и Том Евънс е едва в началото си, но вече е подложен на изпитания. След като на бившия ръгбист му отне седмици, за да накара певицата да излезе с него, сега той самият предизвиква сериозни "трусове" във взаимоотношенията им.

Вижте Том и непознатата жена >>

Вярно е, че 41-годишната хавайка бе причината групата "Star Try", на която Том е член, да напусне "X Factor" едва преди броени дни, но по думите на източник на чуждестранната преса, тя е взела това решение, за да спаси връзката си със спортиста и да запази своята обективност. По-късно същата вечер двамата посетиха лондонски бар, който Евънс напусна по-рано от брюнетката. Нещо повече, очевидец разказа, че тръгвайки си от заведението, той не е изглеждал никак добре, а дрехите му били мокри от алкохол.

Възможно е Том да не е останал доволен от края на участието си в музикалното предаване и двамата да са имали спречкване, в следствие на което Никол да е изляла питието си върху него, но това са само непотвърдени догадки, които обикалят интернет пространството.

Факт е обаче, че скоро след това той беше забелязан да флиртува с друга жена и дори да танцува предизвикателно с нея, показвайки на околните доста секси движения.

"Очевидно не се притесняваше кой може да го види, вниманието му беше изцяло погълнато от непознатата дама и те флиртуваха открито, без да ги е грижа", разказва свидетел пред "The Sun".

Междувременно близки на бившата вокалистка на "The Pussycat Dolls" разкриха, че преди Евънс да се "заиграе на дансинга", Шерцингер е правила планове да прекара Коледа с него, а за Нова година е искала да го покани на Хаваите с нея. Не се знае дали тя все още има подобни намерения, но приближените ѝ вече са против отношенията ѝ с Том.

"Приятелите ѝ няколко пъти са я виждали с разбито сърце, затова искат да я защитят и да ѝ помогнат да избегне повторението на грешките в миналото, срещайки се с някой, който не е за нея. Те я посъветваха да прекрати връзката им отрано, преди нещата да станат сериозни. Близките ѝ се страхуват, че Евънс не е способен да ѝ даде онова, от което тя се нуждае. Той не е лош човек, но не може да ѝ осигури бъдещето, за което Никол мечтае", казва източник на "The Sun".

Той издаде, че певицата е готова за следващия етап в живота си и иска да има деца. Очевидно, обаче, спортистът все още не изглежда да желае да стане баща.