Казват, че човек разбира колко сериозни са намерения на половинката му, когато тя реши го запознае с родителите си. Тази крачка във взаимоотношенията им сама по себе си е достатъчно красноречива и означава, че "тестовия период" официално е приключил.

Вижте снимки на Никол и Том >>

Днес Том Евънс и Никол Шерцингер изглеждат щастливо влюбени, но въпреки надеждите си и увлечението по певицата, бившият ръгбист не е предполагал, че двамата действително ще започнат връзка. Те се запознаха по време на снимките на музикалното риалити "X Factor", в което той бе участник, а тя - жури.

В свое скорошно интервю със списание "OK!" 34-годишният Евънс разкрива, че е изненадан от бурния им романс.

"Честно казано не очаквах нещата да се случат така, но тя е просто невероятна!", казва пред изданието Том.

Той е на мнение, че въпреки километрите, които ги делят през повечето време, те все пак съумяват да поддържат отношенията си, макар и от разстояние. Нещо повече, някогашният спортист призна, че вокалистката на женската група "Pussycat Dolls" вече го е представила на семейството си.

"Сега се разкъсвам между две места, защото Никол е в Лос Анджелис, а аз живея в Съри, Англия, но я посещавам възможно най-често. За Коледа прекарах три седмици в Ел Ей и се запознах със семейството ѝ. Беше прекрасно!", заявява той.

Евънс, който в момента се намира в Града на ангелите, казва, че мястото му предоставя редица възможности за кариерно развитие като модел и спортист.

"Няколко модни агенции в Лос Анджелис вече проявиха интерес, така че имам уговорени срещи с тях. Имам шанс и за ръгби начинания", споделя шотландецът.

По думите му всички хора, които среща, са изключително мили и отзивчиви, което допълнително допринася за представата му, че в калифорнийския град мечтите наистина се сбъдват.

След месеци на отричане, двойката официално потвърди връзката си, появявайки се заедно на наградите "Златен глобус" през миналия месец.