Новият сингъл на Константин Трендафилов се казва "Твой", а текстът е посветен на мацката от Португалия, с която Папи Ханс се раздели преди няколко месеца, пишат от missbloom.

Вижте снимки на Папи >>

В клипа изпълнителят е поканил за кратка поява Николета Лозанова заедно с бившата си Дара.

Заснет в нощен клуб, клипът показва как Папи има мимолетни закачки с няколко жени, докато всъщност все още принадлежи на друга. "Даже от другия край на света ще бъда до теб", пее той за невъзможната си любов.

Няколко дни преди песента да се появи в ефир, списание Esquire пусна новия си брой с Папи Ханс на корицата, а в интервюто в броя той сам казва, че "Твой" е песен за една раздяла, която лично е преживял.

"Така съм устроен, че много обичам мелодрамата, депресията - има ли рана, бъркам с пръст в нея. Затова драматичните текстове ми се удават лесно. Основата на новото парче я написах за трийсет минути след една раздяла, за която е самата песен" - казва Константин Трендафилов, каквото е истинското име на Папи.

В разговора си с Ивайло Александров от Esquire Константин говори за музиката, за работата си като рекламист и за това как едното помага или пречи на другото.

Константин работи в сферата на рекламата от 19-годишен, а след края на VIP Brother напуска работата си като криейтив директор в Saatchi & Saatchi и става партньор в рекламна агенция "Human". Новата му работа му позволява да продължава да се развива паралелно и в музиката.

"Нуждая се да правя нещо, от което знам, че разбирам много. Имам нужда от режим на живота", казва той и пояснява, че макар да не е задължен, се старае всеки ден да идва в офиса на агенцията около 10 сутринта.

Приема женското внимание с лека насмешка

"На някои жени, които преди изобщо не ми обръщаха внимание, сега съм им интересен", казва певецът рекламист. "И преди имах талант, но сега той е оценен публично. С други думи - хич не ми харесва как хукват след популярността и какви златотърсачки са тези жени".

Донякъде изненадващо, Константин споделя и че не обича да е сред много хора и това го стресира. От много време също така не е стъпвал в мол.