Всеки човек се опитва да бъде възможно най-добрата версия на самия себе си, а в случай, че това се окаже непосилна задача, която не е в състояние да изпълни сам, тогава прибягва до помощта на онези, които ще му съдействат по пътя към крайната цел. И докато някои хора се съсредоточават върху вътрешната красота, обогатявайки своята душевност, други предпочитат да работят усилено върху външната, подобрявайки визията си.

Разбира се, повече от ясно е, че когато става въпрос за някоя носителка на коя да е титла за красота или сексапил, то нещата по-скоро опират до втория вариант... Още повече, че 2021 година отново върна на мода разкрасителните процедури, превръщайки ги в абсолютен тренд сред популярните дами, припомняйки на всички ни пика на пластичната хирургия опреди няколко години, когато всяка попфолк изпълнителка сякаш първо лягаше под скалпела и чак след това се качваше на сцената...

Вижте снимки на Николета >>

Сега, след като през последните 12 месеца редица представителки на родния шоубизнес се подложиха на различни интервенции, изменили завинаги образа им, най-успешната плеймейтка у нас ни реши да им припомни, че има място само за една повелителка на промените и нейното име е Николета Лозанова. Метаморфозата, през която премина изкусителната брюнетка, откакто се присъедини към семейството на "Playboy", определено е възхитителна. Надали към днешна дата някой може лесно да си спомни как изглеждаше тя, преди да стане едно от зайчетата на мъжката библия. Факт обаче е, че всяка нейна модификация, така да се каже, повлия положително за известността, на която се радва в момента - нещо, което никой не може да отрече, без значение дали харесва еротичния модел или не.

И след като неотдавна половинката на Ники Михайлов посрещна 34-ия си рожден ден в Париж, отскоро тя се намира в Истанбул, където планира да усъвършенства още малко своя добре познат на господата облик. Преди броени часове тя публикува в своя личен Инстаграм профил кратко видео, на което показва на своите последователи как пристига в южната ни съседка със самолет, директно от Франция, след което веднага отива на посещение в местна клиника, където хирургът я посреща с разтворени обятия... при това буквално.

"Моят първи и най-желан подарък за рождения ми ден! Той бе причината спокойно да опитам всички изкушения, които видях в Париж. Сега вече съм в Истанбул и най-после се срещнах с него - най-добрият хирург и мой близък приятел. Скоро очаквайте повече подробности... А дотогава продължавайте да се чудите какво точно ще правя", гласи посланието към публикацията ѝ.

Макар реално да не разкри каква ще бъде процедурата, на която ще се подложи, някои от родните медии вече предположиха, че става въпрос за поредна корекция на седалището ѝ, при която се променя формата му. Това става чрез извличане на ненужна мазнина от различни зони на тялото, като например корем, бедра, талия и т.н., след което тя се инжектира на посоченото вече място. Естествено, при липса на достатъчно мазнини, същият ефект може да бъде постигнат и чрез силиконови импланти. Дали обаче това именно това е причината Ни Ло да посети клиниката в Турция, предстои да разберем.