От няколко дни Николета Лозанова споделя снимки в Instagram профила си. На тях красавицата щедро пръска сексапил, докато почива в един от най-луксозните хотели в Мармарис, заедно с половинката си Николай Михайлов. Към един от фотосите Ни Ло е написала "Където наистина се чувствам себе си".

Вижте снимки >>

И не спира с провокациите. На един от кадрите тя се е снимала гола в банята пред огромния прозорец, който разкрива гледка към красивия плаж. А на друг Лозанова събира тен в люлка, закачена високо над морската шир.

Явно влюбените разполагат и с частен хеликоптер, тъй като на една от снимките Николета се е снимала пред вертолета с посланието "Хайде да се поразходим". И напълно са се откъснали от света, защото красавицата споделя към първия си фотос от почивката "Там, където телефонът губи обхват, започва спокойствието..."

Явно Ни Ло изцяло се е отдала на почивка след почивка, след като съвсем скоро, по повод 1 юни, бе завела дъщеря си Никол в Дубай, заедно с бившия си съпруг Валери Божинов и неговата нова любима Биляна Дол.