Няма никакво съмнение, че всеки малчуган очаква с огромно нетърпение рождения си ден, понеже в рамките на двайсет и четири часа животът му се превръща в магическа приказка, сбъдваща дори най-смелите му желания. Разбира се, с течение на времето трепетът, с който се взира в календара, чакайки празникът му да настъпи, постепенно отслабва, осъзнавайки, че той всъщност бележи датата, на която остарява...

Но това е съвсем различна тема на разговор, касаеща най-вече зрелите хора, загубили вяра в чудесата на детството, а днешната ни героиня е прекалено млада, за да я повдигаме, тъй като е прекарала едва едно десетилетие на тази земя. Да, за наследницата на бившите съпрузи Николета Лозанова и Валери Божинов вълшебствата все още съществуват, а доказателство за това е великолепното тържество в нейна чест, организирано по случай десетгодишнината ѝ.

Вижте снимки >>

За разлика от предишните ѝ две празненства, състоели се когато мерките в страната ни бяха затегнати заради разразилата се в световен мащаб пандемия, на това присъстваха най-близките приятели на Никол, споделили нейната радост. Родителите на момичето определено не пощадиха средства в старанието си да ѝ превърнат събирането в събитие, което тя да помни за цял живот.

Преди часове най-популярната носителка на титлата "Мис Плеймейт" у нас сподели в официалната си Инстаграм страница изображения и кратки видео клипове от специалния ден. На кадрите се вижда, че е обърнато внимание дори и на най-малкия детайл. Удивителната украса, изпълнила огромното пространство на наетата за хубавия повод зала, пресъздава омагьосана гора, както я нарече някогашната водеща на предаването "Папараци", благодарение на стена с фототапет, подаваща се от разтворени розови завеси, наред с множество естествени растения, допълващи илюзията, че гостите са попаднали сред природата на фантастичен свят, излязъл от историите за лека нощ.

Дизайнерите на декорацията определено са проявили въображение, създавайки чудесен кът за снимки, направен от прекрасна арка от ковано желязо, около което се вие бръшлян, в чийто център се спуска величествен полилей, частично скрит от надпис с името на рожденичката. Допълвайки празничната атмосфера, те са прибавили множество балони и лампички. Пред съоръжението е поставена голяма маса, отрупана със стъклени вази с букети от червени рози, както и кексчета. Най-впечатляваща обаче бе огромната торта, изработена като куп от подаръци, част от които мече с папийонка, срещащо се и в другите сладки изкушения, придържа на главата си.

"Ти си по-добрата част от мен. Тази, която ме научи да обичам, по начин като никой друг. Тази, която осмисли целия ми свят. Ти си две очи, които винаги ще търся. Ние сме две души, които завинаги се свързват. Обичам те, мое всичко!", написа към една от публикациите си в социалната мрежа Ни Ло, която бе избрала да облече бежов костюм с характерното на модна къща "Burberry" райе, състоящ се от къс топ с дълбоко заоблено деколте и широки презрамки, съчетано с втален панталон и шлифер. Визията ѝ се допълваше от малка дамска чанта, обувки на висок ток и бейзболна шапка с козирка.

В подобен тоалет, поне откъм десен, бе и нейната дъщеря.

За доброто настроение на дошлите деца се грижеха аниматори, а сред присъстващите бяха както бащата на Никол - Валери Божинов, така ѝ колегата му футболист Ники Мигайлов, който е настоящата половинка на бившата му изгора.