Народът е срещу Джон Сноу - причината е, че актьорът Кит Харингтън си обръсна брадата и не се хареса на никого в новия си вид.

Вижте снимки на Кит >>

Малко преди премиерата на дългоочаквания последен сезон на "Игра на тронове", Кит предприе промяната. В неговия случай, тя е доста драстична, защото действително актьорът почти не прилича на себе си с гладко избръснато лице.

След като го гледахме като Джон Сноу в "Игра на тронове" почти десетилетие, сега Кит най-после е свободен да изглежда, както пожелае. И явно е решил да скъса с образа на "копелето на Нед Старк", отбелязвайки новия етап в живота си.

Новата му визия обаче предизвика вълна от обидни коментари в мрежата. "Джон Сноу без брада? Не познавам това момиче", написа потребител в Туитър.

Уви, собствената му съпруга също не го харесва така. В телевизионно шоу, където Кит и Роуз Лесли участваха заедно, тя се обърна към него и полушеговито го попита: "Колко бързо може пак да ти порасне брадата?"

Твърде вероятно е актьорът да е имал силна нужда от промяна. За масовата публика до момента той е олицетворение на Джон Сноу, а това може да бъде както тласък, така и спънка за кариерата му оттук нататък. След края на сагата Кит ще трябва да се справи с предизвикателството на еднотипните роли, които ще му предлагат, и да си проправи пътека като актьор с разностранни възможности.

Междувременно всички очакваме старта на сезон 8 тази неделя. Последният епизод от сезон 7 беше излъчен на 27 август 2017-а, а през 2018-а сериалът нямаше излъчване.

Цялата епична телевизионна сага ще приключи на 19 май тази година. Тогава ще видим последния епизод от последния сезон на "Игра на тронове".

От Harper's bazaar публикуваха снимка с новата визия на актьора, както и някои от най-грубите туитове, които се появиха в мрежата:

Източник: MissBloom