Думите са едно, действията - съвсем друго... Това правило важи с пълна сила за Никол Шерцингер и Том Евънс, които, независимо колко настоятелно отричат връзката си, просто не могат да бъдат разделени за дълго един от друг. Хората казват, че човек не трябва да съди за някого по словата му, а по неговите постъпки, понеже именно те водят до най-достоверните заключения... и са прави. А нагледно доказателство са певицата и бившия ръгбист.

Вижте снимки >>

В края на ноември спортистът бе забелязан да танцува предизвикателно с непозната жена в заведение, като скоро след това хавайката заяви, че заради натоварения си график и повторното сформиране на група "Pussycat Dolls", тя няма време за любовни авантюри. Тогава дори намекна, че случилото се между нея и Евънс не е нищо повече от мимолетен флирт.

Но независимо от твърдението ѝ, не след дълго фотографските обективи уловиха как брюнетката придърпва в обятията си бившия участник в тв предаването "X Factor", където всъщност се запознаха. Интимният момент се случи на задния вход на "Boulevard Theatrе" в Лондон, след края на музикалното шоу, което Никол изнесе.

После "кратката забежка" между тях продължи в бар, намиращ се в британската столица. Свидетели каза пред таблоидите на Острова, че двамата са захвърлили настрана всички задръжки и дълго са се целували, без да ги интересува кой може да ги види.

Сега, като продължение на техния "не" романс, идват снимки, показващи как двамата са се отдали на предколеден пазар. Вчера вечерта Евънс и Шерцингер бяха заснети как обикалят луксозните магазини в най-големия град на Обединеното кралство. Те се опитаха да останат незабелязани, но при положение, че славата на Никол обикаля целия свят, начинанието им се провали. Папараците уловиха лицето на звездата, без значение колко усилия положи тя, за да го прикрие.

Хавайката носеше голямо пухено палто с червен цвят, под което се подаваше сив блестящ панталон и черни ботуши на висок ток с дължина малко под коляното. За да завърши цялостния си вид и да си осигури поне малко дискретност, тя бе сложила черна шапка с широка периферия, като държеше главата си наведена през повечето време.

Том бе заложил на сиво плато с тънко каре, което бе съчетал с панталон с по-тъмен нюанс на същия цвят и светлосиня риза, над която носеше жилетка. В едната си ръка държеше три торби с покупки от магазина на марката "Bvgari".

След като тяхното начинание не остана инкогнито и бяха "разкрити", те се качиха заедно в автомобил, спасявайки се от фотографите, които останаха далеч зад тях на улицата.