Олимпийската шампионка по художествена гимнастика Мадлен Радуканова стана майка за първи път.

Двамата с половинката ѝ Божидар Темелков са посрещнали своята първородна дъщеря Карина, става ясно от публикация в официалния профил във Facebook на спортистката. 

"1+1=3", написа Мадлен в социалната мрежа, публикувайки две снимки от фотосесия заедно с приятеля си, а под поста започнаха да се множат коментари с поздравления и пожелания за здраве на цялото семейство и най-вече за малката Карина. 

23-годишната гимнастичка, която е дъщеря на бившия футболист Милен Радуканов, и джудистът Божидар Темелков са вече двойка от повече от 2 години. Преди няколко месеца в телевизионно интервю двамата споделиха, че винаги са мечтали да са млади родители.

"Двамата често сме си говорили, че искаме да сме млади родители. Доста бързо се случи при нас. Щастливи сме и нямаме търпение", заяви тогава олимпийската шампионка.

Мадлен и Божидар са категорични, че момиченцето им ще се занимава със спорт, но единствено от нея ще зависи дали то ще бъде любителски или професионално.

"Познаваме се от много години. В началото бяхме приятели, общувахме... Започнахме да излизаме и така, от две години сме заедно", разказа златната олимпийска медалистка. Въпреки че двамата с Божидар вече са родители, все още не са споделяли да имат планове за сватба.