Изминаха три мъчително дълги години за нас, за артистите и най-вече за вас - феновете. Този концерт бе сполетян от редица злощастни събития, които възпрепятстваха неговото провеждане. Но вече - край!

Само една седмица ни дели до момента, в който прекрасните италиански артисти ще излязат на сцената на зала 1 на НДК и ще завладеят българската публика с приказното си творчество. Благодарим ви за търпението, скъпи приятели!

Ал Бано и Ромина, заедно с техния екип, пристигат в София в понеделник 7-и октомври, за да се подготвят подобаващо за концерта във вторник. Излишно е да споменаваме, че и те самите се вълнуват изключително много и нямат търпение най-накрая да се срещнат с българските си фенове.

Във връзка с десетките запитвания от ваша страна и тъй като нямаме възможност да отговорим на всеки персонално, бихме желали да информираме притежателите на билети за първоначално обявената дата (02.12.2019 г.) в Арена Армеец, че процедурата за достъп е следната.

Срещу централния вход на НДК, в деня на концерта, ще има обособен пункт за замяна на билетите ви. Местата, запазени в зала 1 на НДК са разпределени според ценовата категория на билетите, които притежавате за Арена Армеец, като са блокирани най-предните позиции от съответните блокове. На билета, който ще получите, са посочени точните блок, ред и място и служителите там ще ви ориентират как да стигнете до тях.

Последните бройки билети за концерта на Ал Бано и Ромина Пауър в зала 1 на НДК на 8-и ноември, могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim, Ticketportal и Билетен център на НДК.