Напоследък живакът в термометрите започна постепенно се повишава, свидетелствайки за все по-топлите и приятни дни, с които заминаващият си вече февруари реши да зарадва хората у нас. Въпреки това обаче, покачващите се градуси съвсем не могат да се сравнят с тези, които са обхванали социалните мрежи, където сякаш става все по-горещо с всяка изминала минута. Разбира се, зад това явление стоят редица привлекателни дами, решили да споделят със последователите си свои провокативни кадри, способни да накарат кръвта на всеки мъж да заври.

А една от тези жени е Яна Димитрова - половинката на бизнесмена Петко Димитров, която преди ден нажежи виртуалното пространство, разголвайки плътта си пред фотографския обектив. Провокирайки въображението на господата в Инстаграм, изкусителната танцьорка качи в своя акаунт изображение, на което позира единствено по тъмносиня хавлиена кърпа, свличаща се по тялото ѝ, разкриваща много повече от голия ѝ гръб.

Вижте кадъра >>

Блондинката за пореден път демонстрира своите женствени извивки и добре поддържана фигура на фона на естествен воден басейн, без притеснение, че показва на почитателите си повече от обичайното, тъй като досега на най-предизвикателните ѝ постове са били по бански костюми. Разбира се, тя все пак е решила, че не необходимо да разкрива абсолютно всичко, затова е прикрила гърдите си с една ръка, докато с другата държи кърпата.

Шампионката по латино танци умишлено не е отбелязала мястото, на което е заснета снимката, но вилите, навлизащи във водите на естествен басейн, навеждат на мисълта, че тя направена по време на семейното им пътуване до Малдивите в края на миналата когина, където те посрещнаха не само 2021-а, но и 31-ия рожден ден на бившата участничка от риалити предаването "VIP Brother".

Публикацията на Димитрова бързо се сдоби с хиляди харесвания и множество комплименти, редящи се в коментарите под нея. В тях един от феновете ѝ дори я сравни с древногръцката богиня Афродита - родена от морската пяна, а друг с истинска сирена.

"Еха, това е красива гледка" и "Да му завиди човек на Петко", са само една малка част от ласкавите думи, редящи се под поста.