Повечето хора считат септември началото на есента, но макар календарът ясно да показва, че средата на месеца вече се задава на хоризонта, сякаш напук на всеобщото схващане - градусите навън остават все така високи. Нещо повече, ако човек влезе в Инстаграм, то той бързо ще установи, че в приложението все още е жарко лято, особено ако отвори профила на Николета Лозанова, в който всяка нова публикация е по-гореща от предходната.

През последните месеци около половинката на Ники Михайлов цареше нетипично затишие и тя бе загърбила провокациите, но сега тя се завърна под светлините на прожекторите по-дръзка от всякога. Преди няколко дни най-популярната носителка на титлата "Мис Плеймейт" у нас сподели със своите последователи кратко видео, разкриващо заснемането на нова предизвикателна фотосесия за марка аксесоари, а скоро след това тя качи и няколко изображения.

Вижте снимки >>

Кадрите са заснети на поле, обляно в златисто от последните лъчи на залязващото слънце, а в центъра им, качена върху бял кон, Лозанова позира пред фотографския обектив чисто гола. Брюнетката е прикрила единствено гърдите си с помощта на бяла шапка с широка периферия.

"Свободен дух", е написала като послание към един постовете си, събрал повече от 140 хиляди харесвания, допълнено от друго, гласящо "Живот на ръба".

"Леле... според мен това е била една от най-трудните фотосесии, които си правила! Влюбена съм", коментира Александра Петканова, добавяйки сърце.

Въпреки личната ѝ традиция, отвеждаща я на различни екзотични точки по света, тази година, подобно на много от популярните лица в България, Николета прекара по-голямата част от лятото на родното Черноморие заради коронавирус пандемията. Но преди два месеца тя все пак си позволи да напусне границите на държавата ни и отскочи до съседна Гърция, където отседна във великолепния 5-звезден хотел "Four Seasons Astir Palace", разположен сред борова гора в Атинската Ривиера. Мястото разполага с 8 ресторанта, СПА център с 10 зали, 5 тенис корта и частен плаж.