Пиърс Броснан не спира да буди възхищение в почитателите си и в последователите си в социалните мрежи. 67-годишният актьор, който без съмнение е един от най-успешните, влязъл в образа на Агент 007, има множество достойнства и в реалния живот.

Много от неговите почитатели се възхищават на това, че е отгледал децата от първия си брак сам, като се грижи и за тези на първата си съпруга от предишна нейна връзка, след като тя умира от рак и той до последно е до нея. Години след това Броснан среща своята настояща половинка Кийли, от която има двама сина.

Пиърс и Кийли се женят през 2001 г. и актьорът не пропуска случай да засвидетелства обичта си към съпругата си.

Това направи Броснан и преди няколко дни, когато Кийли отпразнува 57-ия си рожден ден. Актьорът сподели снимка с жена си в своя Инстаграм профил.

Вижте кадрите >>

"Честит рожден ден, скъпа моя Кийли! Благодаря на Бог за ангелското ти сърце! И ето няколко картини по повод на този ден...", гласи посланието на Броснан до снимката, на която със съпругата му позират на фона на картините "Моят стар стол" и "Пролет", която все още не е завършена. И двете са дело на талантливите ръце на Пиърс Броснан.

Снимка: Официален профил в Instagram