Жерар Пике казва, че е много щастлив след драматичните промени в живота му - раздялата му с Шакира и оттеглянето му от футбола.

Снимка: Getty Images

Бившият защитник на "Барселона" твърди, че не се вълнува от публичния си имидж.

36-годишният чаровник и новата му изгора Клара Чиа, 23 годишна студентка, бяха подложени на критики и нападки от певицата в нейни дис песни - сингли, чиято основна цел е да атакуват вербално някого, обикновено друг изпълнител. Тя сравни себе си с "Ролекс", а Клара с часовник "Касио". 

Бившият испански национал отби въпрос за Шакира за втори път за по-малко от седмица в ново интервю през уикенда. Повтори отговора, който даде по испанска радиостанция миналия вторник, като каза, че няма да говори за това, защото "не му се иска".

Снимка: Инстаграм

Той се опита да изфинтира любопитните по пикантната тема в живота му и каза пред испанския вестник "El Pais": "Всеки родител носи отговорност да се опита да направи най-доброто за децата си. Говоря за защитата им. Това е работа на всички родители относно техните деца. Това е, върху което съм фокусиран и това е моята работа като баща. В деня, в който умра, ще погледна назад и се надявам да съм направил всичко, съм което искал . Искам да бъда верен на себе си. Няма да харча пари, да си лъскам имиджа". 

След това заяви категорично: "Хората, за които се тревожа и обичам, са тези, които ме познават. Не ме интересуват останалите. Насочвам енергията си да бъда с любимите ми, близките ми, и да им давам това, което имам. Много съм щастлив! В живота ми настъпиха промени и аз знаех как да уловя и задържа щастието си". 

Наскоро Пике беше попитан в испанско радио шоу дали е чувал известната песен на бившата си Шакира за тяхната горчива раздяла, съобщава Marca.com.

"Да, очевидно", отговори бившият играч на "Барселона", преди да добави: "Но не искам да говоря за това".

Той продължи: "Ние имаме отговорност, тези от нас, които сме родители, към децата си. Всеки взима своите решения. Вече не ми се говори. Просто искам децата ми да са добре. Винаги съм имал близки отношения с децата си. Нищо не ме прави по-щастлив от това да направя синовете си щастливи. Опитвам се да направя нещата по най-добрия начин. Добре съм, щастлив съм".

Снимка: Getty Images