Най-старият и престижен турнир по тенис в света - Уимбълдън, винаги е бил притегателна сила за популярните имена, които често се появяват ненадейно на шампионата от Големия шлем и заемат място в трибуните.

Вижте снимки >>

Миналата седмица на състезанието присъства херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, а днес сред редиците забелязваме 35-годишната ѝ сестра - Пипа, която пристигна с брат им Джеймс.

За спортното събитие тя се спря на изчистена рокля в нежен розов цвят с ръкави, които стигаха до лактите ѝ. В предната част, от талията надолу до края - над коленете, тоалетът има прорез, който разкрива още от плата на дрехата и придава на кройката доза ефирност.

Погледът обаче бива привлечен от горната част на роклята, където вместо на пищно деколте, дизайнерката Stella MacCartney е заложила на позлатени декоративни копчета, свързани с верижка.

За да завърши цялостната си визия, върху пуснатата си свободно коса, Пипа бе сложила лятна шапка тип Панама в същия свят, сребърен часовник, обувки на нисък ток и сламена дамска чанта, която носеше в ръка.

Миналата година, в средата на месец октомври, Пипа роди първото си дете - Артър Майкъл Уилям Матюс, като само след по-малко от 3 месеца тя върна перфектната си фигура. Тогава британските папараци я заснеха по бял бански в 2 части, който разкриваше тренираните мускули на корема. И до днес тя поддържа прекрасната си фигура.