Коментари - Пипа Мидълтън се появи в нежна розова рокля на Уимбълдън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес Кейтито нищо не е свършила, щом ни пробутват сестра й Пипа.Пипа е по-лична мома от Кейти.От Меги така или иначе.Айде, направихме разбора, сега да приключваме.

хич не ми изглежда на 35, виж на 45 да....

Какви прорези има тази рокля, какви пет лева? На този елемент от дрехата навсякъде му казват "плоха", а това е дълбока плоха. Колко неграмотни могат да бъдат едни журналисти или редактори?

Точка.

Колко ли плаща кралското семейство на дир-а, че всеки ден имат публикации за някого от семейството?! С кви ли не тъпотии ни занимават, само и само да ги турят на челно място! То със смислени неща няма как да ни занимават, щото освен да разхождат шапки и да кръщават отрочета, друго не правят по цял ден. При нашата корупция в страната, не вярвам дира да проявява такова усърдие без пари или облаги!

Кой е тоя пирон с неясен пол, откъде го изровихте и защо ни го показвате?Щото е много красив?вие сте извратени в такъв случай....

Цял бански в две части...???!

Прекалила е с тренировките, вятъра, слънцето, велосипеда, конете и т.н. вредни за така здравословната за жените подкожна мазнина. Особено с напредването на възрастта.

Пълен травестит. Жената в бяло пред нея на трибуните е жена

Защо не може да се коментира под статията за Mr Gay?

Дайте някое бременно коремче!

Снобари!