Откакто се появи за първи път на големия екран, Кейт Бекинсейл моментално стана любимка на публиката. След участието ѝ в лентата "Пърл Харбър" почитателите ѝ нараснаха дори повече, а плътно прилепналият по тялото ѝ латексов костюм в "Подземен свят" я превърна в истински секссимвол. Да, британката определено е красива и не спира да го доказва. Дори сега - на 46-годишна възраст, тя изглежда на не повече от 30 г.

Вижте снимки >>

Брюнетката не спира да радва своите милиони почитатели в социалната мрежа, публикувайки снимки от ежедневието си. На някои от тях е у дома си, на други - във фитнес залата, а на трети показва перфектната си фигура на плажа.

Последните кадри, които тя качи в официалната си Инстаграм страница, са от почивката ѝ в слънчево Мексико, където високите градуси все още позволяват на хората да се припичат на плажната ивица. Точно това направи и актрисата - облечена в топ с леопардов принт и бели бикини, тя прекара част от престоя си върху горещия пясък... Горещ, да, но не колко самата нея.

Виждайки изображенията от брега на Тихия океан, последователите ѝ в сайта за фотосподеляне изписаха хиляди коментари, правейки ѝ комплименти за начина, по който изглежда.

"Какъв невероятен престой! Благодаря!", гласи посланието ѝ към една от фотографиите.

Но наред с хубавите думи, които феновете отправиха към нея, имаше потребител, който реши да се изкаже по различен начин.

"Мисля, че преживяваш криза на средната възраст", написа той.

И докато повечето звезди биха изтрили посланието, Кейт предпочете да го запази и просто да му отговори, при това подобаващо.

"Мисля, че това е така, защото си досаден за*ник", отвърна му тя.

Коментарът ѝ развесели нейните фенове, като голяма част от тях се включиха в "дискусията".

"Той просто ти завижда за невероятните крака", успокои я неин почитател.

Всъщност, брюнетката едва ли се е засегнала от становището, понеже не веднъж в интервютата си е демонстрирала чувство за хумор и самоирония. Това показа и с друга своя публикация, отново показваща я на крайбрежието.

"Какво ни прави хора? Комфортът да се изправим срещу собствената си тленност, да подложим на съмнение произхода си чрез философията, религията и науката... Както и фактът, че щом носим бели бикини, то неизменно до един час някак ще успеем да седнем върху шоколадовия си сладолед...", шеговито написа тя.