Кейт Бекинсейл е известна с дълбоката си привързаност към котките, както и с честите си постове в Инстаграм, в които позира с малките и не толкова малки пухкави животинки. Този път обаче Кейт надмина себе си с клипче в социалната мрежа, на което чисти пода с бялата си дългокосместа котка.

Вижте снимки на Кейт >>

Актрисата се справя изключително добре, макар че аутфифтът ѝ никак не съответства на този на една скромна домакиня. Кейт е коленичила на пода, облечена в клин, спортен сутиен и с ботуши на висок ток. Докато "чисти" паркета с пухкавата бяла котка, Бекинсейл плавно се движи по пода, изпънала гръб точно като котка и демонстрирайки перфектна форма.

Красивата Кейт често споделя в своя Инстаграм профил снимки и видеа с домашните си любимци. По нейните собствени думи тя има цели четири, три котки и едно куче от породата Померан, като едната от котките ѝ страда от епилепсия.

За Националния ден на котките, който в САЩ отбелязват на 29 октомври, Кейт бе пуснала клипче, на което е в леглото и гушка котенце, завито в бяла хавлия.

Вижте тази публикация в Instagram.

Both doing well despite missing #nationalcatday yesterday

Публикация, споделена от Kate Beckinsale (@katebeckinsale) на

Кейт Бекинсейл наскоро приключи развода със съпруга си Лен Уайзман, с когото бяха разделени от четири години.