Дуейн Джонсън призна, че за всяка роля има сключен договор "без загуба".

Актьорът е добре познат със своите роли, в които голяма част на фокус са неговите мускули. Въпреки това той не просто се справя с всички свои екшън персонажи, благодарение на късмета си, но според "Mirror" звездата има и договор "без загуба", който се добавя към всички негови филмови роли и означава, че Скалата никога не трябва да бъде побеждаван.

Дуейн, който се е снимал в различни филми, включително и в "Бързи и яростни", има правни условия, които ограничават да бъде бит и гарантират, че винаги ще излезе начело. Той върви по стъпките на други екшън герои, сред които: Вин Дизел и Джейсън Стейтъм, които също държат на строг контрол за това колко удари понасят и как се разиграват бойните им сцени на екрана.

Според "Wall Street Journal" Джонсън е взел пример от Вин Дизел, който е разработил система, в която приписва цифрова стойност на всеки удар, който получава на екрана, и следи колко удара е получил по време на снимките. Освен това Джонсън премина на следващо ниво в договора за "Бързи и яростни", тъй като се твърди, че е променил сценария, за да се увери, че след една от схватките на екрана е останал седнал, а не легнал и привидно по-малко наранен. Актьорът, който първоначално започва кариерата си като Скалата в WWE, все още спазва договора "без загуба" във всичките си филми според едно видео в TikTok от Чарлз Перало.

Снимка: Getty Images

Докато Джонсън участваше в "Бързи и яростни", той разочарова феновете си, като заяви, че "никога няма да се върне", и нападна колегата си Вин Дизел. През 2021 г. в интервю за CNN го нарече "манипулатор", тъй като Дизел се обърна в социалните медии, за да го моли да се върне в семейството на "Бързи и яростни".

Напрежението между актьорите е голямо от 2016 г., когато Скалата публично похвали своите колежки в Instagram, но в същото време разкритикува някои от главните мъжки актьори. Макар че не назова имена, по-късно стана ясно, че острите думи на Дуейн всъщност са били насочени към колегата му Вин, в резултат на което отношенията им се обтегнаха.