В сряда вечерта Мати Хийли от "The 1975" се потопи в изкуството на пърформанса, докато бе на сцената, и някои фенове се зачудиха дали концертът не е препратка към скорошната му раздяла с Тейлър Суифт. Групата му, която е на турне имаше спирка в Дъблин, Ирландия, и музикантът изнесе солов сет преди началото на цялото шоу. Изпълнението бе придружено от кавър на "A Song For You" на Леон Ръсел. След краят му той взе флакон със спрей и на бяло платно написа "Съжалявам".

Какво може да означава всичко това?

От наскоро изнесената информация се съобщава, че той и Тейлър Суифт вече не са заедно.

На този етап нито той, нито тя са коментирали официално раздялата си или флирта като цяло. Изпълнителката на "Midnights" все пак пусна нова песен през май, която според мнозина е за мъжът преди Хийли - Джо Аулин, озаглавена "You're Losing Me".

Източник, разговарял с "The Mirror", твърди, че Джо е "разочарован" от новата песен, която рисува ярка картина на двама души, които се отдалечават. Въпреки това сингълът се фокусира по-специално върху въпроса за брака - нещо, за което мнозина се питаха, след като двойката бе заедно шест години. В песента обаче Тей намеква, че никога не е била питана за това.

Близък до двамата споделя пред "ELLE", че "Aулин я е помолил да го остави и да продължат и двамата напред."

Също така по негови думи Джо е сметнал за проява на "неуважение" бързата демонстрация на новото-бившо гадже на Тейлър - Мати Хийли.