Тейлър Суифт смело изпълни балади за раздяла в неделя вечер по време на Eras Tour. Песните, които чуха феновете веднага бяха впрегнати за потенциална раздяла с Мати Хийли.

Изпълнителката на "I Don't Wanna Live Forever" изглеждаше "на ръба да заплаче", докато изпълняваше сингъла от 2016-а за публиката в Чикаго на "Солджър Фийлд", написа един от присъстващите в Twitter в понеделник. С треперещ глас тя запя за това дали е изгубила любовта или се е спасила.

"Някой да ѝ каже, че не е нужно да го прави, ако не е готова", "Можем да се наслаждаваме и на "Change", "Superman", "Dorothea", "Closure" и други песни", бяха коментарите в социалните мрежи. Други пък похвалиха Суифт, че не е скрила "емоциите си", като написаха: "Бях там и като я видях толкова емоционална, почти се разплаках". Разбира се имаше и коментари от фенове, които се зарадваха за раздялата им: 

Друг посочи, че групата на Хийли, The 1975, пък е изпълнила "102", друга емоционална балада, на следващата вечер във Виена.

За първи път, че са повече от приятели се заговори през май, малко след като се появи новината за раздялата на Суифт с дългогодишния ѝ приятел Джо Алуин, припомня "Page Six".

Въпреки че тя и Хийли така и не потвърдиха официално, че са заедно, двойката бе засичана многократно - и дори забелязана да се целува миналия месец. Много от феновете на Суифт разкритикуваха партньора ѝ, като извадиха наяве стари негови коментари в предавания, като например спорния епизод на подкаста "Шоуто на Адам Фридланд" от февруари. Въпреки тези скандални изказвания от негова страна, не е това причината да се разделят, по-скоро е, че не са имали достатъчно време един за друг. 

View this post on Instagram

A post shared by MATTY AND TAYLOR UPDATES