С хода на времето, дали съзнателно или инстинктивно, всеки човек изгражда някаква лично своя традиция, към която неизменно започва да се придържа. По всичко личи, че напоследък тази на Камелия повелява на всеки отбелязан в календара празник да надига леко завесата, спуснала се над личния ѝ живот, позволявайки на дълго пазените зад нея тайни да напуснат сенките, в който се укриват, и да пристъпят на светло, под ярките светлини на прожекторите, предизвиквайки всеобща изненада...

Така например преди няколко месеца вечното огън момиче на родната попфолк сцена озадачи своите над двеста и тридесет хиляди последователи в Instagram с две смайващи признания: Първото, което направи на Цветница, по случай имения ден на своя любим, гласеше, че преди седем години е узаконила връзката си с него. Тя разкри, че двамата са обвързали животите си в рамките на скромна церемония, състояла се в тесен кръг. Второто, дошло няколко дни по-късно, навръх Великден, извести, че семейството им се е разраснало с още един член. Блондинката сподели радостта, която изпитва, че след три бременности, завършили с аборт, най-после е станала майка.

Вижте снимки >>

Публикацията ѝ в платформата бе придружена със снимка, показваща как тя се е надвесила над креватчето на своето отдавна мечтано бебе, бдейки зорко над съня му с поглед, преливащ от любов. Тогава обаче изпълнителката на "Луда по тебе" запази в тайна не само пола на новороденото, но също така и името, което са избрали да му дадат с неговия баща. Вчера обаче, през Деня на Съединението на България, тя прецени, че най-после е настъпил моментът, в който официално да представи отрочето си на потребителите във виртуалното пространство, задоволявайки тяхното любопитство.

В нова публикация бившата съдийка в предаването "Гласът на България" най-после показа лицето на своето дете, като междувременно разкри, че то е момче. Нещо повече, в посланието, съпътстващо кадъра, на който Камелия и синът ѝ гледат право към заснемащия образите им обектив, тя издава, че с Цветин са кръстили наследника си с древното българско име Баян.

Някои родни медии пишат, че според близки на някогашната звезда от "Пайнер" тя е почерпила вдъхновение за него на от сериала "Войната на буквите", в който главният герой, синът на цар Симеон I, се казва по същия начин. Освен това названието се използва и за музикален инструмент, представляващ акордеон с рядка способност да имитира различни тембри, който може да звучи като флейта, кларинет, фагот и дори като орган.

Към днешна дата постът ѝ е харесан от почти двадесет хиляди души, а в секцията за коментарите под него се редят стотици благопожелания. Сред първите, които се включиха в тях, за да изкажат своето очарование от изображението, бяха колегите на Камелия.

"Уникален е", написа Галена.

"Голяма красота! Да ви е жив и здрав, Баян, прекрасен е!", допълни Глория.

"Божествен", категорично отсече Азис.

"Леле колко сте хубави, прекрасни! Да сте здрави и многоооо щастливи, Ками!", ориса ѝ Емилия.

Към тях се присъедини и телевизионната водеща Зейнеб, чиито думи звучат така: "Вълшебно бебе! Благословен да е със здраве и вие, за да му се наслаждавате!", както и Поли Генова, която написа следното: "Душичка! Бъдете здрави".

Камелия обаче все още не е коментирала появата на своя син, оставяйки феновете ѝ да се питат дали самата тя му е дала живот, или това е сторила сурогатна майка.