Почти половин година по-късно: Камелия показа лицето на своето бебе (снимка)

Певицата разкри подробности около рожбата си по случай Деня на Съединението

Обратно в новината

Коментари - Почти половин година по-късно: Камелия показа лицето на своето бебе (снимка) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая статия е направо от *ъз вадена. Голямо литературно съчинение.

Голямо важно, че се възпроизвела някаква чалгаджийка.

Нямам представа коя е тази кака, но бебока е сладурко! Да им е жив и здрав!

Ти верно ли не знаеш Камелия Вескова? (в зората на чалгата имаха и фамилно име звездите) "Луда по тебе, ще си остана...". Беше голям хит. Наистина много хубав глас има лелчето.

Аз например знам коя е Камелия - симпатична дама на 50+, но това момиче с бебчето....тя ли е?? Изглежда много младичко и с чипо носле, може би Камелия на 18 - 20 години? Възможно ли е да се е подмладила и разхубавила толкова от раждането? :D :D

Душица. Да е живо и здраво.

Показала е , основно собственото си лице и другите части, в които се натрива хуя на любимия ѝ.

Сладко бебе, но със сигурност е от друга майка. Дано имат енергията, родителите да го отгледат. Тепърва ще им трябва страшно много енергия.

Естествено, че е от друга майка

Че никой не се интересува от чужди копеленца! Раждат, мрат, все ни е тая!

Идиот!

Преди е била добра, но последните години и тя стана обикновена чалгарка

Хлапето е много сладко. Иначе Камелия така добре си изглеждаше преди пластиката, сега с един крив къс грозен нос и никаква индивидуалност- типа- ГаленоПреслава. Ужас.

Бебето вече го видяхме, ся искаме да видим и катеричката на Камито.

гледай си го ти, аз не искам

Прекрасни!

Да са живи и здрави. Камелия е прекрасен човек. Радвам се, че сбъдна една съкровена мечта. Пп: малко в кръга на шегата, ама малкият много мяза на Коко Динев

Малко слънчице с красиво име - бъдете здрави и щастливи!

Аз не харесвам нейния стил музика, много далеч е от мен, но преди години ми се случи по работа да се запозная с Камелия и е страхотен, естествен и много земен човек. Много се радвам за нея! Да са живи и здрави и двамата!

Турската чалга е смърт за България. Това е музика за подчовеци.

Всички мангасари са се изредили като орисници.

Ами да й е жив и здрав Баян. Малко излишно дълга статия, но да са живи и здрави и тримата.

Много е хубава тая Камелия, музиката и е леш, обаче е много яка тръба, с годините става все по максимална

Много се впечатлих от стила на пишещия статията,то не са епитети, то не са сравнения,то е литературно чудо и то за какво. Да кажем на простосмъртните как се казва бебето на Камелия. Много важно. Да е живо и здраво ,но никому ненужна суета.

Живи и здрави. С характер и упорство жената се осъществи. Браво. Щастливи заедно.

50 години в 21-ви век не са 50 години в 20-ти, драги коментиращи ;) Жена се поддържа, малко прекалено, да, но сферата ѝ на дейност има тези изисквания. Колкото до гадния коментар, че детето почти сигурно има аутизъм - и кво правим ако няма? Детето може да е осиновено, родено с донорска яйцеклетка, износено от друга жена. Сценарии много. Ама е по-лесно да ударим един звучен хейт, вместо да помислим. Да ѝ е живо и здраво детето на Камелия, от мен. Избрала, могла, станала майка и ще го отгледа и възпита това дете в пъти по-добре от 20-годишните, родили по случайност!

Ахахаха, така ли се утешавана старците? 50 години и преди 100 и сега са си 50 години. Изгнили дъртаци с увяхнала кожа, умствено изостанали, гледате като дебили и питате като още по-големи дебили. Старостта е болест. Умирате. Не се правете, че не знаете. Стига сте пили, депресирани стари идиоти.

Дано този злобен коментар ви е донесъл душевния мир, от който така отчаяно имате нужда! :)

Говориш така, сякаш ти ще си вечно млад и няма да умреш. :D Залъгвай се, хаха.

Дете на тази възраст? Аутизмът е почти гарантиран. Само безотговорна и егоистична жена би го направила.

Най-вероятно твоите родители са били по на 100 години, ако съдим по написаното от теб.

В късна възраст рискът е от Даун, не от аутизъм. Ама важното е да сме негативни. Камелия не я знам, певачка е някаква, ама бебето е сладко. Пък и какво имат децата е проблем на родителите. Вас кво Ви бърка, да няма Вие да го гледате. И маааааалко по-кротко, че каквото повикало - туй се обадили.

Извинете, но аз снимка на Камелия с бебе не видях... Публикували сте кадър на 30- на годишна по- по- най- напудрена дама с чудесно детенце, която няма дори далечна прилика с певицата.

Бебока е сладур. Да са живи и здрави. Аз разбирам патриотизма, но това са древни имена и не винаги са подходящи за съвременната действителност.

Какъв ти патриотизъм от мангасарка чалгарка.

Лице не видох, само цици, джуки, задник и пр.