Доктор Мирза Фират, който коригира носа на попфолк певицата Преслава, пусна снимки от процедурата в официалната си Фейсбук страница. Смущаващите кадри тип "преди и след", които показват Преси на операционната маса, вече обикалят интернет пространството и трупат негативи.

Вижте снимките >>

От доста време изпълнителката на "Водка с утеха" искаше да промени формата на нослето си, като с години се говореше, че се кани да го стори. Едва наскоро тя се реши на тази стъпка. Първата намеса беше през месец март, но тогава почти не личеше разликата.

По-късно тя отказа всичките си ангажименти и изчезна от радара на медията, което събуди страхове у почитателите ѝ, предполагащи за здравословен проблем. След като се установи причината за отсъствието ѝ, феновете останаха недоволни от решението ѝ.

Снимките в официалните си страници, които качва звездата на "Пайнер", са придружени от неприятни коментари. Освен че потребителите пишат, че са я предпочитали напълно естествена, те започнаха да я сравняват с Галена и... отскоро с Майкъл Джексън.

Преслава е над нещата и да не отдава значение на посланията. Във Фейсбук певицата не спира да качва свои снимки, с които провокира коментиращите.

"Специална снимка за агитката "коментатори". Нека и днес осмисля живота ви", написа тя към един от последните си кадри, на който предизвикателно облизва устни с език.