Талантливата певица Поли Генова напоследък често споделя кадри от своето ежедневие като майка в Инстаграм профила си. Последният публикуван кадър от нея обаче показва много повече онази ѝ страна на съблазнителка и красива жена.

Вижте кадъра >>

До снимката си Поли е написала:

"Единствената диета, която спазвам се казва Даниел и, повярвайте ми, е много ефективна... Всичко останало, което напоследък се тиражира и четете, НЕ Е ИСТИНА и може да навреди на здравето ви."

Вероятно с този пост певицата иска да опровергае някои публикации в медиите, които използват лицето ѝ, за да рекламират различни добавки и чудодейни средства за отслабване.

Не знаем дали наистина формата на Поли се дължи само на грижите да малкия Даниел, но трябва да признаем, че на тази снимка тя изглежда наистина страхотно. Облечена е само в бяла риза до над коленете, загадъчно разкопчана до гърдите, докато русата ѝ коса е вдигната в разпилян кок, а Поли палаво е захапала палец между зъбите.

За перфектния ѝ вид допринасят силното червено червило и татуировките на ръцете ѝ, които всъщност за единствените цветни акценти в снимката.

Преди дни певицата зарадва последователите си в Инстаграм и със снимка от звукозаписното студио, заради която много от феновете ѝ вече очакват нова песен от звездата.