Не знаете името му, но със сигурност познавате лицето му. Образът на малкото усмихнато момче, поставен на опаковката на шоколадовите барчета "Kinder Chocolate", е толкова популярен, че с годините се е превърнал в своеобразно лого на марката.

Вижте снимки >>

Днес като че ли няма малчуган в Европа, а и в по-голямата част на света, който да не може да разпознае лика на русокосото и синеоко момченце. Същото важи и за тези, неотдавна преминали прага на 20-те, които дори и на подсъзнателно ниво, го свързват с вкуса на детството си.

Изминаха 14 години откакто портретът на Джош Бейтсън се появи за първи път на италианския десерт, водещ началото си от 1968 г. в малкото градче Алба, като снимката му замени тази на Гюнтер Ойрингер, рекламиращ сладкото изделие от 1973 г.

Дълго време се смяташе, че изображението на Джош всъщност е компютърна анимация, но той е съвсем истински и вече е млад мъж, който без проблем печели сърцата на дамите... И не, не е син на знаменитост или влиятелна личност.

Бейтсън е роден на 31 януари 1994 г. в Обединеното кралство и днес е истинска Инстаграм звезда с над 100 хил. последователи в социалната мрежа. И досега продължава да позира пред фотографските обективи, макар да е завършил Политология и Международни отношения в университета Loughborough.

Снимка: Официален профил в Instagram

Живее в Лондон, но заради работата често му се налага да пътува до различни точки на планетата, като неведнъж прелита океана, изпълнявайки модни ангажименти в Съединените щати.

Има сестра близначка - Еванджелин, която преди почти 4 години съпровожда до олтара на сватбената ѝ церемония вместо баща им. По-често, обаче, до него на фотосите е малката му племенница. Предвид красотата ѝ, нищо чудно тя скоро да тръгне по стъпките на вуйчо си и да бъде избрана за някоя реклама.

Почитателките на Джош нарастват с всеки изминал ден и той неведнъж се сблъсква със свои обожателки, разпознали го от фотографиите, обикалящи интернет пространството. Самият той намира този факт за забавен и дори няма нищо против да му "припомнят" връзката му с шоколадите. Нещо повече - преди 2 години получава торта за рождения си ден, която е украсена именно с различни десерти на "Kinder". И въпреки голямата си фен база, сърцето му все още е свободно.

Джош Бейтсън

Снимка: Официален профил в Instagram