Внукът на Робърт де Ниро - Леандро де Ниро Родригес е починал от свръхдоза наркотици, и това е потвърдено, пише "Daily Mail".

Главният съдебен лекар по случая разкри, че 19-годишният младеж е починал от смъртоносна комбинация от лекарства, включително фентанил и ксанакс.

Според TMZ, съдебният лекар в Ню Йорк казва, че тийнейджърът е починал от токсичните ефекти на редица лекарства. Те включват фентанил, бромазолам, алпразолам, 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин. Експертът каза, че смъртта на Леандро ще бъде определена като "неволно предозиране".

Майката на Леандро - Дрена, осиновена дъщеря на Де Ниро, каза преди това в социалните мрежи: "Някой му продаде хапчета с фентанил, за които знаеше, че са с добавка, но въпреки това му ги продаде, на всички тези дилъри ще кажа: синът ми си отиде завинаги". 

Миналия месец беше съобщено, че жена е била арестувана във връзка със смъртта на Леандро. Твърди се, че заподозряната му е продала наркотици, преди да бъде намерен по-късно мъртъв. Ако бъде призната за виновна, може да получи до 20 години затвор.

19-годишният Леандро бе намерен мъртъв на 2 юли. Тогава смъртта му беше описана като внезапна и неочаквана. Майка му го нарече "красив сладък ангел".