Съобщава се, че предбрачният договор на Адел с годеника ѝ Рич Пол на стойност 340 милиона долара вече е "болезнена тема" между двамата.

34-годишната поп сензация, която неотдавна бе видяна с годежния си пръстен на наградите "Брит" през 2022 г., твърди, че очаква лятна сватба в Лас Вегас с новия си годеник. И макар предполагаемият предбрачен договор да е станал причина за неудобен разговор, документът е от решаващо значение за поп звездата, за да защити имуществото си.

Проблеми с доверието

"Адел има някои проблеми с доверието, което е нормално за нея, но повдигането на въпроса за предбрачния договор предизвика известни търкания между тях", разкрива вътрешен човек пред Radar Online. "Тя вярва в любовта и казва, че разговорите за всичко, свързано с пари, убиват романтиката и е права", добавя.

Освен че за петмесечния си концерт в Лас Вегас е получила авансово около 240 млн. долара, четирите албума на Адел са спечелили 31 млн. долара от продажби и още 34 млн. долара от дигитални сингли. И това не е всичко, тъй като трябва да отчетем и стотиците милиони, които тя е спечелила от билети за турнетата си. А четвъртият студиен албум "30", който излезе през 2021 г., бе първото ѝ издание от шест години насам. Междувременно портфолиото от недвижими имоти на певицата включва две градски къщи в Лондон, оценени на около 14 млн. долара, и три жилища в Бевърли Хилс на обща стойност над 30 млн. Нещо повече - двамата с годеника ѝ се преместиха в имение за 58 млн. долара, което певицата е финансирала лично миналата година. Смята се, че нетното състояние на Адел възлиза на 220 млн. долара, пише Radar Onlinе. 

Въпреки това Рич също разполага с прилична сума. Съобщава се, че състоянието на елитния спортен агент, които е работил с клиенти като Леброн Джеймс се оценява на 120 милиона долара. "Но сега той е по-известен заради Адел", коментира източникът, който добави: "Нейните приятели я убедиха, че най-разумното нещо, което трябва да направи, е да сключи железен предбрачен договор."

Научените уроци 

Струва си да се отбележи, че Адел не е сключила такъв договор с бившия си съпруг Саймън Конеки, от когото има син - 10-годишния Анджело. Когато бившите съпрузи се разведоха през 2021 г., главният изпълнителен директор на Drop4Drop получи правото да дели половината от всичко, което тя е спечелила по време на брака им. Точните детайли на споразумението така и не бяха оповестени, но не включваше издръжка. "Сега тя просто иска да играе на сигурно", казва източникът. "Предбрачният договор е подписан, а Адел и Рич са го оставили зад гърба си... надяваме се."

По-рано MEAWW съобщи, че близкото обкръжение на певицата се притеснява, че Рич ще я изостави и "ще премине към следващото завоевание", щом му омръзне. "Рич е много чаровен и влиятелен човек. Но притесненията са, че той използва Адел, за да повиши холивудския си имидж, и всичко ще приключи със сълзи, след като тя му омръзне", разкрива близък до двойката човек пред Radar Online. "Преди да станат публично достояние, почти никой не беше чувал за него. Сега той е в центъра на всички големи събития, попива светлината на прожекторите и я насърчава (Адел) да излиза и да се забавлява заедно с него", твърди още.

Бившият й Саймън пък бил притеснен от последните ѝ алкохолни изблици. А вътрешните лица, които изнесоха информацията настояват, че Пол има "съмнително влияние", което я е "засмукало в тази бляскава, лъскава среда".

Снимка: Getty Images