Коментари - Предбрачният договор на Адел с Рич Пол за 340 млн. долара предизвиква търкания между тях | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тука само мъже коментират и то глупави. какво правите безделници, мързеливи, тюфлеци такива? Отивайте да раотите!

Има и хубави чернокожи мъже, но явно в случая връзките в популярни среди са взаимната изгода за тези двамата. Адел като бяла певица трудно ще пробива в САЩ, където музикалния бизнес се управлява от църните.

Смешна жена с орелски нокти.

Много простотия се шири по българската земя, четейки всички уникални простотии тук губя вяра за бъдещето!

Не се мъчи. гръмни се.

не ги чети, пиши ги

Или е извратена или психично болна. Да беше си купила черен вибратор 30см е същото защото какво общо може да намери в духовна и емоционална сфера с един афро.

Ако беше обратното - той да е с многото пари, тогава щеше да е напълно приемливо тя да му иска имуществото и ако се разведе с него да му вземе поне половината. Понеже е жена, а той мъж. Жените говорят за равенство между половете и еднакви права само когато им изнася. Иначе се вадят веднага за договорите.

Нещо си се объркал тук в случая. Хората с много пари, не случайно са хора с много пари. Нито един богат пич не се хваща с някоя без солиден договор, дори и тази някоя и тя да има пари, пък що се отнася за бедни неизвестни златотърсачки и манекенки и моделки, дори и без брак да са пак има договори, споразумения за неразкриване на информация и още квот се сетиш. Дори пича да му е отнесена главата , тия от екипа му , дето се грижат за парите и интересите му , няма да го оставят да не си въже гащите по финансовите въпроси.

Няма да ги бъде

Какви черни мартеници ще и слага на бялото дупе.

Той ѝ ги слага отдавна

Права си е.Да подписва,нали е влюбен

За тези, които се чудят защо с черен. -Гледали ли сте филми за възрастни с чернокожи господа? Затова.

има и бели с такива паламарки

Тази паламарка е с повече витамин Д

Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Преди години имаше богати момичета, роднини на бизнесмени, които се самоубиваха,, Тая Адел за да тръгне с тоя изрод- маймун, явно или ще се самоубива ИЛИ ще става на проститутка( просякиня )... Мангалите искат да я ОГРАБЯТ. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

+100

Но не телевизията :)

И тя защо е с него и той защо е с нея. Сега й се сторило скъпо. Гокям смех!

черен шлаух в шоко цеха или 340 милиона в банката. Плача от умиление.

Тая басня не я знам. За лисицата и враната я знам. За заека и костенурката - също. Ама за кравата и маймуната за първи път я чувам. Който е запознат, да каже тук каква е поуката.

тая е направо биволица, а на запад такива редовно се нанизват на черни шлаухове.

Със 120 Милки шъ си най-красивия

На далечен остров и мъглив живеела млекондойна крава, оплаквала живота си барлив, което и донесло слава. И пари. Била възтежичка таз кравичка муклива, но пък минавала за симпатична Какво ти?! Даже за красива, щом била и финансово отлична. Оженила се кравата за грозничък шопар родила му теле и после се освестила, че искала гъзар, туй иска всяка кравичка, нале? Затегнала си кравата колана и почнала да рупа кейл "Не съм аз вече дебелана!" Било заглавие на дейли мейл. Пременена и вталена кравата извила глас И завалели предложения да мука за милиони във Вегас И тъй мучала кравата, трупала кеш но следвала и стандартите и хванала, че се залюбила с маймун келеш Обичали се двамата с шебека разхождали се с яхти и с коли Но проста истина от памти века - опряло всичко до пари. Решила кравата свидлива ако маймунека й бие шута да не му остави нито цент! И той се налютил! И разсърдил! Па рекъл "Не ме обичаш, краво! Как можа?!" Ей тъй му казала пък тя. И продължили без да се оженят. Поуката каква е питаш ти?! Обичането е безплатно, а всичко друго е с пари.

Един друг

Сущий Езоп.

Езоп ли е, Коноп ли е, баснята я знаеш вече.

Един друг

Няма коноп тук, а само жизнеутвърждаващи принципи: Във зоопарка посетителите знаят Маймуните с какво замерят се от яд Които да стоят далеч от тях нехаят Се връщат в дрехи със различен цвят А, крава и маймун на влюбени игарят И сватба вдигат да ги види свят. Помъкнал своите инструменти Изнизва се оркестърът насутринта И трупа кравата кашони с документи Да се предпази от маймунски номера Замери ли я черньо с екскременти Под куп хартия да е скрила телеса. Дотук, деца, поуката каква е? Маймуните - във клетки, това е!

Забравяш, гражданино, драг, Че BLM-то шета и нарежда И всеки черньо бил и той макак До човека равно го подреждат. А кравичката идва от страна, Където мода е да лягаш с черен И там на никой не му пука от това Че никога той няма да е верен. И също тъй забравяш ти, Че главната ни героиня Е кравичка, а не жена Съмнения недей да имаш!

Един друг

Естествоведите отдавна са открили Как бушмените маймуни са ловили В саваната, макак лови се с трици, А, в Англия ловят ги с едри... предбрачни договори.

Не знам каква е била преди, но сега е толкова превзета, толкова фалшива. То са пози, то са физиономии и демонстрации на благосъстояние и дори презрение към тези, към които беше и тя преди.

Защо ли всяка ... пълна жена, след отслабване набързо сменя доскорошния си обожател? Дали на него не му допада, че вече не е пълна, или на нея и се услажда интереса на други мъже към вече непълното ѝ тяло?

Тая е ЛУДА... НЕ може да направи разлика между човек и животни ( пълни с всякакви ВИРУСИ- СПИН, Ебола, Африканска чума, Корона- вируси)... Да ходи си изчисти лудосттта...

Кат гледаш снимката - ГНУС, много гнус има по света - та и тези двамата ФЛЮЮЮЮБЕНИ

Това си е направо Содомия.

Кое, това с кучето ли?

и Адел ми падна в очите,....какво се чудя......след Кмета на Лондон и Прайминистъра...божеее боже Англия со отива

Обича големите ланги, така е с повечето пълни жени.

Кметът на Лондон си има жена мюсюлманска сънародничка, жената на мин. председателя е индийка като него. Така че какво странмо има тук? Докато шри аАделата е съвършено различно - тя бяла, той черен, при това американец тука вече е отклонение

С тая свиня не се е хванал щото е много хубава хахахах

тя бая се втали, друг е въпроса кво става с толко излишна кожа след отслабването. Сигурно е кат Шар пей. Черния първо разлиства, после мушка.

Ако видиш, може да се изреже.

Голяма любов ще да е!