Тя е австралийка, съпруга, майка, актьор, комедиант и писател, като в същото време е носител на наградата "Най-забавна жена в интернет" за 2017 г. на сайта WhoHaha, който подкрепя дамите със свежо чувство за хумор. Въпреки че е участвала в няколко филма и тв предавания, обаче, Селест Барбар е известна най-вече със своите пародийни снимки на известните личности.

Вижте снимки >>

Всеки от нас, разглеждайки кадри на звездите, поне веднъж си е казвал, че няма как реалността да бъде като тази, представена на изображението. Селест започва именно с тази мисъл през 2015 г., когато двете със сестра ѝ си разменят съобщения с фотографии на дадена звезда, заснета как оставя децата си на училище.

"А ето как изглеждам аз, когато водя децата на училище", гласи посланието на първата ѝ хумористична снимка, с която цели да разсмее сестра си. Така се ражда идеята да прави фото-карикатури на кадрите на актриси, певици и модели с мотото "Така го правят популярните, така - обикновените хора". Първоначално акцентът пада върху невъзможността за пренасянето на фотосите в реалния живот, а по-късно основната ѝ мисия е просто да поставя усмивки по лицата на хората, които ги гледат. Днес тя развеселява почти 6 млн. души, които следват официалния ѝ Инстаграм профил.

Селесте Барбар

Снимка: Официален профил в Instagram

Когато стартира своя проект, Селест вече е омъжена за новозеландец, до чиято помощ неведнъж опира в изпълнението на "проектите" си, а понякога дори го включва и пред обектива... Представя го единствено като "секси съпругът", без да споменава името му.

През 2016 г. дори написа статия, която носи заглавието "Женена съм за мъж, който е по-секси от мен. По-трудно е отколкото си мислех", описвайки какво е усещането мъжът ти да получава повече комплименти от теб и да получава всичко, заради красотата си, оставяйки на нея да бъде просто "забавна" и "умна".

Когато започва #CelesteChallengeAccepted (хаштагът на всяка нейна "комична звездна имитация") тя вече има 4 деца - двама сина и две дъщери, като момичетата са от предходна връзка на съпруга ѝ. С времето нейни последователи стават не само обикновени домакини и привържениците на здравословния смях, но и самите известни личности, които тя пародира, като някои дори искат да попаднат в нейната страница и отбелязват снимките си със "Снимано за Селест Барбар". Сестрите Кардашиян са едни от най-големите ѝ фенове и винаги споделят нейните "реплики" на техните кадри. Австралийката не пресъздава точни копия, напротив, често добавя нещо от себе си, с което да направи своята версия по-духовита.

Предлагаме ви да разгледате някои от най-добрите ѝ имитации:

Кейт Хъдсън

Снимка: Официален профил в Instagram

На снимките знаменитостите някак съумяват да излизат от басейна грациозно и в целия си блясък - мокри, сексапилни и обаятелни, но не всички имат тази привилегия... Понякога на обикновените хора им се налага да лазят и драпат отчаяно, за да се измъкнат от водата. С нос, на сантиметър от плочките, едва ли можеш да изглеждаш така съблазнително.

Лейди Гага

Снимка: Официален профил в Instagram

Йога върху дъска за сърф в басейна? Защо не?! Поза "свещ" с глава между краката - елементарно! След като се усвои първата позиция "Два стърчащи крака над повърхността" и "Спокойно, скъпи, няма да умра", успехът е почти гарантиран! Нужни са само още няколко "потапяния", кислородна бутилка (за всеки случаи), две-три молитви и просто няма как да не догониш уменията на Лейди Гага.

Хейли Болдуин - Бийбър

Снимка: Официален профил в Instagram

Разбира се, че е съвсем в реда а нещата да отскочиш до магазина, купувайки два домата и кофичка кисело мляко, по бански и с надигната тениска! И ако съпругата на Джъстин Бийбър предизвиква възхищението на останалите клиенти, пръскайки сексапил сред стелажите, то повечето средностатистически домакини, по най-голяма вероятност, могат единствено да провокират вниманието на най-близката психиатрична клиника.

Емили Ратайковски

Снимка: Официален профил в Instagram

"Скъпа Емили, когато си майка на 4 деца разходките с ховърборд по плажа са невъобразим лукс... Усещането, което най-много може да се доближи до това, е да скокнеш в количката на сина си, докато той рони крокодилски сълзи, че си съсипала безгрижната му игра и да накараш мъжа си едва-едва да те тегли в жегата... ако, разбира се, не припадне още на първите 100 м."

Бела Хадид

Снимка: Официален профил в Instagram

Каква е разликата между моделите и останалите жени? Просто е, едните го карат само на мечти, а другите си позволяват и да ядат...

Риана

Снимка: Официален профил в Instagram

Тренировката няма да е ползотворна, ако за финал не се снимаш преметната през парапета на басейна, заемайки изкусителна поза на ръце, чупка в кръста и свити крака. И докато Риана стои хладнокръвно, запазила абсолютен баланс и премрежила поглед като истинска богиня, то "простолюдието" просто се моли за живота си, докато отчаяно мята крака във въздуха и се надява да не цопне във водата.

Алексис Рен

Снимка: Официален профил в Instagram

Пак ще си поговорим за формата на гърдите, след като приключиш с кърменето и на второто си дете, Алексис. Дотогава да си припомним закона на Нютон за гравитацията...

Виктория Бекъм

Снимка: Официален профил в Instagram

Това беше най-голямата торба, която намерих...

Разгледайте останалите снимки в галерията.