50-те са възраст, която е способна да породи притеснение и несигурност у повечето дами, но актрисата Елизабет Хърли е живото доказателство, че тези опасения са излишни, понеже една жена може да изглежда фантастично във всеки период от живота си.

Британката, която не крие, че скоро ще навърши 55, по нищо не отстъпва на по-младите си колежки. Тялото ѝ е като на 30-годишна, а тя разполага с редица кадри, които потвърждават този факт.

От няколко дни синеоката брюнетка се е отдала на почивка на слънчевите Малдиви, откъдето радва своите последователи в социалната мрежа с горещи снимки и кратки видео клипове, като междувременно с тях рекламира собствената си марка бански костюми - "Elizabeth Hurley Beach".

Вижте снимки >>

Оказва се, че няма по-добър модел, който да накара плажното ѝ облекло да стои така съблазнително, от самата нея. На всички изображения Хърли е повече от прекрасна, а зрителят трудно може да откъсне очи от нея и да разгледа райските места на острова, които тя използва за фон на публикациите си.

На един от клиповете звездата от "Шеметна сделка" разкрива сутрешната си тренировка, включваща каране на велосипед по алея с палмови дръвчета, намираща се в непосредствена близост до хотела "Cheval Blanc Randheli", където по голяма вероятност е отседнала.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) на

Елизабет е известна с това, че полага много труд, за да поддържа своята красота и перфектна фигура. Още откакто на 29 г. става рекламно лице на козметичните продукти "Estée Lauder", тя се отказва от газираните напитки, кофеина, хляба, макароните, чипса, пържените изкушения и палачинките. Ако ѝ се прияде нещо от споменатите изкушения, Хърли просто пие повече вода.

В много от интервютата си тя казва, че от ключово значение за добрия външен вид е съня, както и позитивната нагласа. Актрисата е на мнение, че човек не трябва да се ядосва за безсмислени неща, защото животът и без това е достатъчно тежък, за да се обременява допълнително.