Времето действително има способността да лети... Всеки родител би се съгласил с това твърдение, предвид факта колко неусетно растат децата му. В един момент наследниците му стоят безпомощно в кошара си, разчитайки изцяло на неговите грижи, и сякаш само след миг уверено правят първите си крачки, а след още един вече не се нуждаят от помощта му, понеже са се научили как да бъдат самостоятелни.

Вижте кадъра >>

Точно с това се сблъсква и певицата Преслава, чиято дъщеря ще навърши 2 г. на 14 септември т.г., навръх големия християнски празник Кръстовден. Вярно е, че независимостта все още е далеч от малката Паола, но сякаш едва вчера певицата я разхождаше в бебешката ѝ количка из парка или я носеше на гръб в туристическа раница по време на поход в Стара планина.

Днес обаче момиченцето на звездата от "Пайнер" значително е пораснало и се е променило, а присъствието ѝ в публикациите на популярната му майка всеки път очарова потребителите на социалните мрежи.

Нещо повече, с последната си обща снимка двете дами доказаха истинността на поговорката, че крушата не пада по-далеч от дървото.

Селфито, което изпълнителката на "Да гори в любов" сподели в своя личен Инстаграм профил, умили близо 34 хил. души. На кадъра сладката Паола имитира Преслава, изпращайки целувка към обектива.

"И аз мога да позирам като мама", гласи посланието на изображението, към което колежките на попфолк звезда Анелия и Мария поставиха с емотикони с формата на сърца.

"1 към 1 сте", "Прекрасни!", "Кукли", "Най-после някой да се осмели да ти бъде конкуренция" и "Целувки за вас" са само няколко от множеството коментари, написани от почитателите на брюнетката.