От 2 седмици Преслава радва последователите си в платформата на Инстаграм, публикувайки свои снимки от Рим. Звездата на "Пайнер" обиколи всички ключови места на Вечния град, като не пропусна да посети и Ватикана.

Но пейзажът на кадрите зад нея се промени, като италианската архитектура бе изместена от спиращата дъха гледка на Босфора.

Вижте кадъра >>

По всичко личи, че певицата определено си прекарва страхотно и глези сетивата си, което става ясно и от кратко видео, публикувано като история в социалната мрежа, на което се вижда маса, отрупана с редица кулинарни изкушения.

Наред с изображенията от различните места обаче, Преслава, чийто образ краси корицата на последния брой на сп. "За жената", качи и по-различна своя фотография.

Брюнетката публикува селфи, на което е в напълно естествен вид. На него отсъства обичайният тежък грим, с който сме свикнали да виждаме всички изпълнителки в попфолк жанра.

"Добро утро!", са единствените думи, които тя написа, като добави емотикон под формата на целувка.

За разлика от повечето си колежки, Преслава реши да заложи на напълно непринуден кадър и сякаш не сгреши, защото към момента публикацията ѝ има почти 23 хил. харесвания, а коментарите от почитателите ѝ са повече от ласкави.

"Прекрасна", "Ученичка", "Красавица", "Без грим ти е по-добре", са само част от реакциите на нейните фенове.

Едва ли хитовата певица едва ли ще остане дълго в Турция, защото още тази вечер трябва да бъде в Пловдив, където довечера ще пее в един от местните клубове.