В последно време Бодрум се превърна в най-популярната ваканционна дестинация зад граница сред родните звезди, притегляща ги към себе си една подир друга, подобно на магнит. Преди малко повече от седмица там бях сестрите Велина и Николета Лозанови, припичащи се под ярките слънчеви лъчи, веднага след тях Нора Недкова отпразнува своя 27-и рожден ден в курорта, вдигайки наздравици с най-близките си хора, от няколко дни насам Джулиана Гани и половинката ѝ Илиян са "избягали от реалността" сами, без малкия Давид, наслаждавайки се на прекрасните гледки на селището, а съвсем наскоро и Преслава се озова на същото място.

Вижте снимки >>

Първоначално звездата на "Пайнер" качи в личната си Инстаграм страница кратко видео, разкриващо на последователите ѝ в социалната мрежа спиращата дъха гледка от хотелската ѝ стая към необятния хоризонт на Егейско море, с която навярно всеки човек би желал да се буди сутрин.

"Добре дошли в Рая", гласи посланието към поста ѝ, събрал над 77 хиляди харесвания.

"Весело изкарване", пожела ѝ в коментарите нейният колега Галин, поставяйки сърце, при което брюнетката му благодари, обръщайки се закачливо към него с "грешнико".

По-късно изпълнителката на "Да гори в любов" публикува още един кадър, на който позира пред фотографския обектив в черен потник с дълбоко деколте, дело на основата през 1945 г. парижка модна къща "Balmain", комбиниран с къси дънкови панталони и шапка с козирка на марката "Philipp Plein".

"36 °C, не ми е лесно, но се справям някак си", пише тя към изображението, на което многозначително е изплезила език.

Певицата не пропусна да покаже почитателите си щедро отрупаната с храна маса на закуска, на която се наслаждава, любувайки се на живописния пейзаж към едно пристанищата на някогашното рибарско селище, превърнало се в настоящото модерно селище. Още по-назад в миналото, на същата тази територия се е издигал античният град Халикарнас, чийто мавзолей е бил едно от Седемте чудеса на древния свят, но през Средновековието е разрушен от силно земетресение. От него са запазени отделни части, които днес могат да бъдат видени в Британския музей в Лондон, притежаващ една от най-богатите колекции, състояща се от милиони експонати.

Интересна подробност е, че Преслава, подобно на Николета Лозанова и Джулиана Гани, е отседнала в 5-зведния комплекс "Le Méridien", който предлага на посетителите си най-различни удобства. Самата певица показа някои от тях с видео клипове в 24-часовите истории на платформата, снимайки сауната и турската баня, които са част от големия му СПА център.

За разлика от времето в България, благоприятният климат в Югозападна Турция, чиито температури не падат под 15 °C дори през зимния сезон, все още позволява на хората да хващат слънчев загар на крайбрежната ивица. Точно както стори бившата съдийка от предаването "Гласът на България". Тя сподели своя снимка от частния плаж на хотела, на която е облечена в червен цял бански с V-образно деколте.