Декември определено е един от най-красивите месеци от годината, защото през него светът не само е обхванат от празнично настроение и еуфория, но и блести от светлините на милиони коледни лампички. Не напразно определят това време като магическо, тъй като богатата украса на градовете, както и снегът - прикриващ несъвършенствата, превръщат земята във вълшебно място, което сякаш е излязло от приказките.

Вижте снимки >>

По неписано правило повечето хора по нашите ширини обичат да пътуват преди Коледа, отправяйки се към топли дестинации, далеч от студа. И макар една голяма част от популярните личности в България да се отдава на слънчево бягство, отправяйки се към лазурни плажове, друга предпочита да запази усещането за зима по време на пътешествието си.

Преслава очевидно е от втория тип, тъй като, за разлика от всеобщият вкус, певицата не се озова в Тайланд или Дубай, които са най-често срещаният избор напоследък. Не, звездата на "Пайнер" избра да посети Лондон.

Преди няколко часа брюнетката публикува в официалната си Инстаграм страница хубав кадър, на който позира на една от улиците на британската столица.

Тя е облечена изцяло в черно и носи дебело яке с пух на яката, както и кожен панталон. Визията си е допълнила с дамска чанта със златиста катарама в предната част, а предвид ниските температури в Обединеното кралство, носи и чифт кожени ръкавици.

Зад нея се вижда част от коледната украса на града, както и сгради с интересна архитектура. Към момента изображението е събрало над 20 хил. харесвания, а последователите ѝ в социалната мрежа ѝ направиха множество комплименти за външния вид под формата на коментари.

Под формата на истории в сайта за фотосподеляне, Преслава качи кадри на част от нещата, които са ѝ направили силно впечатление. Всяко едно от изображенията разкрива коледния дух, обзел Лондон.