Дългото пребиваване между четири стени е способно да влуди и най-спокойния човек на света. Когато хората са в плен на собствения си дом, чийто праг не е препоръчително да прекрачват, задушаващото еднообразие започва да кара дните мъчително да се "влачат", създавайки усещане за безвремие.

Преслава обаче намери съвсем просто решение на този проблем, осигурявайки си така мечтаната от мнозина свобода, с чиято помощ да се наслади на прекрасното пролетно време навън. Певицата остави столицата зад гърба си и замина живописното село Оселна, където половинката ѝ Павел не само притежава къща, но и големи овощни градини.

Вижте снимки >>

Във врачанско селище, разположено между два хребета в Искърското дефиле, звездата от "Пайнер" може спокойно да се отдаде на дълги разходки сред красивата природа на местността - възможност, от която действително се възползва.

Преди няколко часа брюнетката сподели в официалния си Инстаграм акаунт снимка, на която позира сред необятния простор, а на заден план се разкрива спиращ дъха пейзаж от величествени възвишения. На кадъра тя носи черно шушляково яке с пух на качулката и шапка в тон.

"Който си има село си е добре", гласи посланието към публикацията ѝ, събрала над 18 хиляди харесвания.

Под формата на истории в социалната мрежа изпълнителката на "Да гори в любов" качи и няколко кратки видео клипа, показващи на последователите ѝ още от райското място. На тях се вижда свободно галопиращо около нея стадо коне, както и малката ѝ дъщеря Паола, вървяща неустрашимо към онази част от животните, които мирно пасат.

"Околността е много красива! Обожавам тази част на България!" и "Най-добре си е на село в такива времена. Човек да е на тихо, спокойно и приятно място, където може да си почине от големия град и да се зареди положително, гледайки нашата красива природа. Приятен престой!" са само два от множеството коментари, които нейните почитатели написаха към фотографията.

Колежката ѝ Андреа, която намекна, че е бременна от половинката си - боксьора Кубрат Пулев, не пропусна възможността да постави сърце към снимката, на което Преслава отговори с целувки.