Подготовката за сватбата на принцеса Беатрис и Едоардо Мапели Моци може и да беше засенчена от скандалното интервю на баща ѝ принц Андрю за BBC и въвличането му в скандала с Епстийн, но това не попречи на Беа да се хвърли в официалното си годежно парти.

Вижте снимки на двойката >>

След като се появи на коледния обяд на кралицата в Бъкингамския дворец, Беатрис и Едоардо поканиха семействата и приятелите си в модерния бар i restorant Chiltern Firehouse в Лондон, за да отпразнуват предстоящата сватба.

На партито присъстваха членове на кралското семейство, сестрата на Кейт - Пипа Мидълтън, модни знаменитости от ранга на главния редактор на британския Vogue Едуард Енинфул, както и истински икони в киното като Робърт де Ниро.

Източници са съобщили на британските медии, че принц Андрю не е планирал да се появява, защото смятал, че няма да изглежда добре да го прави само няколко седмици след като бе принуден от Елизабет II да се оттегли от кралските си задължения. Освен това се притеснявал, че гостите ще се чувстват неудобно в негово присъствие.