Нови снимки на принцесата на Уелс бяха публикувани в понеделник вечер, съобщиха АФП и Ройтерс. На кадрите се вижда усмихнатата Кейт заедно със съпруга си, принц Уилям, на фермерски пазар в Уиндзор.

Здравният статус на принцесата е тема на множество спекулации седмици наред. Видео, публикувано от в. "Сън", както и снимка показват усмихнатата 42-годишна Кейт, облечена в спортен клин и черен пуловер. Според британските медии снимките на принцесата и съпруга й са от събота. Фермерският пазар се намира недалеч от семейната резиденция.

В понеделник миналата седмица принцесата беше снимана в автомобил в компанията на принца на Уелс.

Новите фотографии от понеделник вечер, публикувани от "Сън", бяха придружени от коментар "Радваме се да те видим, Кейт", пише БТА.

Снимки на принцеса Катрин>>>

Тази снимка ще сложи край на спекулациите, коментира "Дейли мейл". Според медията кадрите, на които Кейт изглежда възстановена и в добро здраве, ще успокоят хората.

В. "Сън" твърди, че Кейт и Уилям са присъствали на спортно събитие в неделя, на което са участвали трите им деца.

Британските медии припомнят, че Кейт няма да се върне към обществените си ангажименти преди 17 април. През януари беше съобщено, че принцесата на Уелс е претърпяла коремна операция.