Става дума за британската принцеса на Йорк - Беатрис, пише в. "Билд", цитиран от БГНЕС. Изданието твърди, че тя използва възможността за среща с приятели, размяна на любезности с Опра Уинфри и въобще за приятно прекарване на времето.

Вижте снимки на принцесата >>

Но пък е и за отбелязване, че при Беатрис почивката просто няма край. Защото сегашната й е 17-а поред през тази година.

Въпросът е: Прави ли принцесата въобще нещо друго, освен да почива? Отговорът трябва да си го даде тя сама на себе си, а ето списъкът със заслужените й с "тежък труд" почивки.

Годината започва за принцеса Беатрис с четири ски ваканции. Три от тях са в Швейцария, една – в Аспен, Щатите. Следват две "случайни" почивки на Карибите. Все пак трябва да се прескочи и отвъд океана, поради което Беатрис отива два пъти в Ню Йорк, добавя "Билд".

Италия е вечна, затова кралската особа не я подминава и и й се радва два пъти. След това се подрежда списък от "разнообразни" почивки: в Гърция, Флорида, на Бахамите, в Китай и Обединените арабски емирства.

Принцесата на Йорк Беатрис е дъщеря на принц Андрю (втори син на кралица Елизабет Втора) и херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън - Фърги. Тя заема шесто място в списъка за наследяване на трона.

В края на миналата година хакери направиха обществено достояние заплатата на принцесата на Йорк. 26-годишната внучка на кралица Елизабет Втора работи в лондонски офис на компанията "Сони пикчърс". Сред файловете хакерите открили бележки за Беатрис. В тях бе споменат размерът на заплатата й - 19 500 британски лири на година.