За тези, които вече са забравили, припомняме, че през първия месец на тази година Приянка Чопра и Ник Джонас обявиха радостната вест, че са станали родители за първи път. Тогава една от любимите двойки Холивуд публикува в Инстаграм съобщение, с което разкри, че бебето им е родено от сурогатна майка, но отказаха да издадат повече подробности, запазвайки в тайна както неговия пол, така и името, с което са избрали да го кръстят.

Макар да не напуснаха светлините на прожекторите, от онзи момент насам съпрузите не обелиха и дума за новото попълнение в семейството си, карайки своите почитатели да се чудят какво се случва зад затворените врати на дома им. Възникналите вследствие на мълчанието им по темата въпроси, целящи да разберат дали всичко с отрочето им е наред, намериха своя отговор съвсем наскоро, и по-точно преди два дни, когато Съединените американски щати отбелязаха Деня на майката, честван там през втората неделя на месец май от 1914 г., когато Конгресът на Америка обявява датата за общонароден празник. Именно той се оказа най-подходящият повод за актрисата и певеца официално да представят пред света своето дете, обяснявайки защо не са го сторили до този момент, пазейки го далеч от любопитните очи.

Вижте кадъра >>

Звездата от "Матрицата: Възкресения" публикува във виртуалното пространство трогателен кадър, на който позира с мъжа си Ник и дъщеря им Малти Мари Чопра Джонас, както става ясно от придружаващото го емоционално послание, разказващо още за тежките изпитания на съдбата, през които тримата са преминали, откакто момиченцето се е появило на бял свят. На снимката носителката на титлата "Мис Свят" за 2000 година държи в обятията си тяхната рожба, притискайки я внимателно към гърдите си, като в същото време е допряла глава до тази на партньора си, който е хванал малката ръчичка на пеленачето със своята. Малти, чието лице е скрито от емотикон във формата на сърце, се е сгушила в прегръдката на майка си, облечена в деликатна рокля с цвят "пепел от рози", комбинирана с лента за глава с панделка.

Снимка: Официален профил в Instagram

"На този ден няма как да не разсъждаваме върху последните няколко месеца, които за нас бяха своеобразно влакче на ужасите, но сега знаем, че още много хора също са го изпитали. След повече от 100 дни в интензивното отделение за новородени, нашето малко момиченце най-накрая си е у дома. Пътуването на всяко семейство е уникално и изисква определено ниво на вяра. Нашето продължи няколко месеца, които бяха изпълнени с предизвикателства, но това, което разбрахме в ретроспекция, е колко ценен и перфектен е всеки момент. Ние сме много щастливи, че нашата дъщеричка най-накрая е вкъщи и просто искаме да благодарим на всеки лекар, медицинска сестра и специалист в лосанджелиската болница, които бяха там безкористно на всяка крачка от пътя. Следващата ни глава започва сега, а нашето бебе е истински борец. Дай им да се разберат, ММ! Мама и татко те обичат", пише тя.

Чопра и Джонас сключиха брак в Индия през 2018 г. след четиримесечна връзка. Двамата организираха две сватбени церемонии - християнска и хиндуистка, а тържествата започнаха преди тях. Гост на официалния прием в Делхи беше индийският министър-председател Нарендра, както и много други знаменитости. На второто празненство, състояло се в Мумбай, присъстваха единствено техни роднини и приятели.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди повече от година актриса призна, че иска да има много деца.

"Искам толкова деца, колкото мога да имам. Може би колкото са играчите в един отбор по крикет. Не съм сигурна", заяви пред пресата звездата от сериала "Куантико".

Неотдавна приближен на двойката издаде пред "Entertainment Tonight", че те са изключително щастливи, че са сбъднали мечтата си да бъдат родители. По думите му знаменитостите са започнали да прекарват повече време в пределите на жилището си, полагайки грижи се за своята наследница. Освен това той сподели, че макар да пазят ревностно неприкосновеността на личния си живот, съпрузите са позволили на част от роднините и приятелите си да видят бебето.

Снимка: Getty Images